reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Oj szkoda Marysienki :( niech zdrowieje okruszka kochana.

Wiecie co jest taka zajebista stronka na fb z przepisami video krótkimi ok 30 sekund trwają. Genialne rzeczy robią. Tasty sie nazywa.

Oj szkoda małej. Moja choruje naprawde bardzo rzadko dlatego ja tak bardzo przeżywam chociażby katar...
Też podaje tran juz od września i jak narazie tylko miala katar chwile.
Daj małej coś żeby sie wypocila np lipomal

Tatinka bardzo mi przykro z powodu taty....
Ja się bardzo boje o moich rodzicow i jak ida do lekarza to zawsze w strachu jestem,chyba gorzej niż oni ...

Tylko ze ona naprawdę super się trzyma z chorobami jak na przedszkolaka. ..
w czwartek z nią byłam u lekarza i ten stwierdził grypę jak by nie goraczkowala do soboty to w pon mogła iść do przedszkola a teraz ma gorączkę 39 i mówi że ja ucho boli i gardło tak jak w czwartek mówiła. .. juz była w pizamce i nie chciała wracać do domu wiec jest u teściów jutro ma z nią iść do lekarza teściowa. dobrze ze to mieszkanie 5min drogi od nas na piechotę wiec w razie czego ma też dzwonić. .. nie chciała mała leków wziąć dlatego szliśmy wiadomo mama to mama ale mała cholera juz się ukokosila w łóżku i nigdzie nie idzie :p trochę już lepiej się czuła. .. ech okropnie w tym sezonie dzieciaki chorują w jg ...

Pamiętam jak mnie mama tranem od małego faszerowala i witaminami kurde jak zachoruje to święto :D
A nie martw się kochana mala przebywa między dziećmi to tez inaczej dobrze ze juz ten sezon grypowy się kończy na pewno będzie ok :) :* tak lubi być u babci? :)

Madzia zależy czy masz silną psyche :-D

Kuleczka trzymam kciuki ;-) juz tylko 4 dni i poznamy płeć :-)

India co Ty będziesz w nocy robiła jak się w dzień przespalas? ;)

Życiowa ja wolę o smaku pizzy ;-)
Za Ciebie i za viole też trzymam kciuki &&&&

Tatinko dużo zdrowia życzę dla tatusia. Będzie dobrze! musi być!!

Ania moja mama ogląda ten serial, mówi ze ciekawy.

reklama
Dziś moje dzieckp powiedziało: mamo dlaczego masz taki duży brzuch?
Jejku momentami wyglądam jak 6-7 miesiąc....

Dziewczyny jak tam starania?

Do góry