reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ania współczuję nic przyjemnego. ale będziesz miała z głowy no i tabletek brać nie będziesz musiała. ja w poprzedniej ciąży tez wyrywalam i leczylam zeby bo mam straszne problemy z nimi. .. łamią się nawet na 'bitej śmietanie" :(
No wzięłam apap 2 godziny temu a ząb nadal boli wiec bez przeswietlenia ona nic wiecej z nim nie zrobi. Szkoda mi go bo to 4!!! A w ciąży nie wstawie zęba...

reklama
CzarnaMadzia nie no oczywiście opanowanie na pierwszym miejscu :)
może po prostu jak nie dostaniesz @ do końca tyg to zrób betę ona wszystko wyjaśni no i wizyta u gina cie pewnie nie ominie wtedy tak czy siak :)
ja nadal trzymam kciuki co by nie było ;)

CzarnaMadzia dopóki nie ma @ to nic nie wiadomo. Nie wiesz kiedy dokladnie byla owulacja wiec moze i testowanie sie przesunie. Kazdy kolejny dzień moze pokazac dwie kreski.
Ja w drugiej ciazy robilam testy ciazowr od 27dc przy cyklach 29dniowych no i 29 zobaczylam bsaaardzo słaba druga kreske. Trzeba miec nadzieje do końca

No niestety nie wstawisz. .. ale 4 to bez prześwietlenia da radę zdiagnozować tak sądzę. .. kurde a uśmiechasz się pełną buzia? ze byłoby widać ten brak? nie wiem co Ci doradzić i jak cie pocieszyć :(

A w ogóle wam nie napisałam. była tesciowka z małą u lekarza i ma ostre zapalenie ucha :( i antybiotyk.... znowu... w tym sezonie brała ich więcej niż przez całe życie :(
lekarz powiedział ze nie poradziła sobie z infekcja (w tamten czwartek z nią bylam)... tak więc dziś byłam w pracy i do końca tygodnia jestem na zwolnieniu. .. mam takie wyrzuty sumienia ze szok... dzisiaj jako tako wytłumaczył am co ma robić nowa osoba i jutro już sam musi wszystko ogarnąć :/

No niestety nie wstawisz. .. ale 4 to bez prześwietlenia da radę zdiagnozować tak sądzę. .. kurde a uśmiechasz się pełną buzia? ze byłoby widać ten brak? nie wiem co Ci doradzić i jak cie pocieszyć :(
No troszke ja widac jak sie usmiecham.... ona juz mi włożyła 3 lekarstwa i za kazdym razem bolalo jeszcze bardziej. Chyba juz sie popsul na dobre.
Mam znajoma protetyczke może chociaz na lato zrobilaby mi jakas miniaturowa szczękę z jednego zeba :) moj znajomy tak kiedys chodzil z jedynką. W wypadku zlamal mu sie ząb i zanim go przygotowali do implantu to nosił takiego malego zabka ktorego w kazdej chwili mogl wyjac hehe

Ide cos zjeść bo po 16 tata mnie zawiezie do tej dentystki i po wyrwaniy napewno nic nie zjem

Życiowa kurde współczuję małej bo ból ucha to coś okropnego. Ból ucha i zeba to chyba najgorsze co moze byc.
3 dawki antybiotyku i bedzie lepiej

Anko współczuję z całego serduszka. Trzymaj się dzielnie ;*

Życiowa no biedniatko ta Twoja Mania. Ból ucha coś strasznego. Buziaki dla niej.

Dziewczyny nie traccie nadziei , trzeba wierzyć :)

Ja właśnie posegregowalam ubranka dla malucha które dostałam od wujka mojego męża i kurde ona chyba urodziła giganta ta jego żona bo on z września wiec ubranka podobne do tych co ja na pocztek potrzebuje a tu same duże jak na 3 miesiące normalnie :)

reklama
Do góry