reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Kulka ja tez tak mam czasem , czuje a potem z dzien nic i potem znowu ... Malutkie jest dzidzi jeszcze to jak sie rusza to nie czujemy czasem , to co czujemy to jak sie obruci o 360•

Piątek rano o 9 mam wizytę. No w sumie to racja , że miejsca ma jeszcze dużo. A może tonco czulam ton jeszcze nie były ruchy i dlatego już tego nie czuje :) No tak czy siak nic nie poradzę jak się będę martwić . U nas niestety mi nie zrobią usg n ip.

Po pierwsze malutkie a po drugie może spać ;)
najłatwiej byłoby zjeść coś słodkiego ale Mama kulka nie może. .. a może polez na lewym boku trochę i obroc się na plecy po np. 20minutach... mi tak kazali robić jak nie czułam ruchów ale to było już kolo 30tygodnia i byłam w szpitalu wtedy...

O tym brzuchu tak mowie może jestem przewrażliwiona ale ta ciaza jest moją czwartą i w jedynej w jakiej miałam mocne bóle jak na okres to w tej poronionej w 7tygodniu , w trzech innych wcale , najwyżej takie ciągniecie , które przechodziło Po położeniu sie . Także uważajcie , bo ja wtedy mogłam jechać może do szpitala i może by się cos dało zrobić to brałam nospe i tyle , bo nie wiedziałam , mówili mi eeee tam normalne ze brzuch boli , a jednak nie .
Ola ja w sumie mam za sobą jedną ciąże waśnie poroniona i tez mnie brzuch bolał jak na okres cały czas ale myślałam że tak ma być. mówiłam dr i on powiedział że na początku takie bóle mogą być. Ja się cały czas spodziewałam że będę mieć @ spóźnioną i w końcu tak sobie test zrobiłam i byłam w szoku że ciąza.

Oby tak bylo jak mowicie dziewczynki bo martwilam sie juz i musialam zapytac;*

Mamakulka do piątku niedaleko kochana i nic sie nie martw ;* jeszcze bedziesz narzekala na kopniaczki;*

Cześć dziewczyny jeszcze nie robiłam testu bo wracam z nocki to apteka od 9 wiec nie mam siły czekać bo padam jak nie dostane do piątku to kupie.
Ale mam takie lekkie bóle brzucha i znając życie to na @ :( :/
Buziaki dla wsuzyskich mamus i brzuszków :*

reklama
Do góry