Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ola ja w sumie mam za sobą jedną ciąże waśnie poroniona i tez mnie brzuch bolał jak na okres cały czas ale myślałam że tak ma być. mówiłam dr i on powiedział że na początku takie bóle mogą być. Ja się cały czas spodziewałam że będę mieć @ spóźnioną i w końcu tak sobie test zrobiłam i byłam w szoku że ciąza.O tym brzuchu tak mowie może jestem przewrażliwiona ale ta ciaza jest moją czwartą i w jedynej w jakiej miałam mocne bóle jak na okres to w tej poronionej w 7tygodniu , w trzech innych wcale , najwyżej takie ciągniecie , które przechodziło Po położeniu sie . Także uważajcie , bo ja wtedy mogłam jechać może do szpitala i może by się cos dało zrobić to brałam nospe i tyle , bo nie wiedziałam , mówili mi eeee tam normalne ze brzuch boli , a jednak nie .