reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Jestem po wizycie. Niby ok wszystko, ale mam isc do endokrynologa, bo hormony tarczycy spadly. Dalej mam brac duphaston. I ponoc jakas infekcje mam, ktorej nie czuje, wiec dostalam globulki.
Dostalam skierowanie na usg genetyczne, ktore maks do 08.04 musze zrobic, a pani w luxmedzie zaproponowala mi termin na 18.04 :/
Jak jej wytlumaczylam, ze musze miec wczesniej to powiedziala zebym w srode przyjechala i pytala czy lekarz mnie przyjmie. Wkurzylam sie i zadzwonilam na infolinie, powiedzialam co i jak. Po 15 tu min dostalam tel z innej przychodni z propozycjami zapisu. Jade w czwartek na dodatkowa wizyte i nie wiem ile w przychodni przyjdzie mi czekac, ale przynajmniej wiem, ze mnie przyjma. Masakra.... Dobrze, ze place za to tylko grosze a nie za caly pakiet....

Progesteron bardzo niski . Z tego wszystkiego niewiem nawet co to oznacza :-/ prosze wytlumaczcie

Sent from my iPhone using Forum BabyBoom mobile app

Tez dzisiaj słabo go czuje ale mam łożysko na przedniej ścianie i wyczytałam, że wtedy czuć słabo. Zobaczymy jutro na wizycie :)

Robie teraz wege pastę do chlebka I może go ruszy mocniej bo tego jeszcze nie jadł :) rano coś czułam mocniejszego a później takie jakby dotknięcia ale moze juz się wyobraźnia wyostrzyla. Wole się nie schizowac.

India no z lekarzami w pl niestety jest lipa.

Agu progesteron to taki hormon . Jak jest niski to trzeba go unormowac żeby w ciążę zajść. Ale ja się nie znam za bardzo . Na to jest luteina albo duphaston :)

reklama
Do góry