reklama
Wiiktoriiaaa
Fanka BB :)
Kuleczko ŚWIETNIE!!!!!!!!!!!!!!! a miałaś przeczucie na chłopca? czy nie obstawiałaś?
Myszuniapp
Zaangażowana w BB
Dziewczyny pisze na szybko bo jeszcze chodzę po mieście. Wszystko super i będzie synekwystawił do kamery siusiaka wiec nie ma wątpliwości
![]()
Super!!!
Życiowa
Aga a czemu tak w ogóle nie wpisalas się w tabelkę? nigdy też nie opowiadała o swojej historii tylko w kolko pisałaś o tym ze to pierwszy cykl itp.
Dopisz się do tabelki opowiedz coś o sobie a łatwiej będzie nam cię zrozumieć. Są tu dziewczyny, które też mają za sobą poronienia oraz monitoringi stymulację itp.
wiec proszę żeby nikt się nie unosił bo wystarczy nerwów juz tutaj w ostatnim czasie...
Dopisz się do tabelki opowiedz coś o sobie a łatwiej będzie nam cię zrozumieć. Są tu dziewczyny, które też mają za sobą poronienia oraz monitoringi stymulację itp.
wiec proszę żeby nikt się nie unosił bo wystarczy nerwów juz tutaj w ostatnim czasie...
tatinka
mamakulka bardzo ci gratuluje synka
dowela witam i trzymam kciuki!!

dziewczynki juz piatek
zycze wam milego spokojnego dnia!
moj tata jest w kiepskim stanie i bedzie jeszcze dlugo w szpitalu ale ciesze sie ze juz przytomny!
ja mialam spiecia z mama w domu ale staram sie nie przezywac bo w sumie cale zycie tak z nia mialam wiec dlaczego teraz mialo by byc inaczej:/wkurza mnie ze czlowiek nie uczy sie i nie docenia nawet po takich przezyciach..przyznaje sie bez bicia ze troche na to liczylam
trudno..mam swojego meza i swojego pieknego synka.musze jeszcze kilka dni ugrysc sie w jezyk..do tego musze wrzucic na luz bo jak to moj maz mowi ma mala fasolka rosnac a w nerwach to ona nie bedzie chciala..ma racje tylko mu nie mowcie ze mu ja przyznalam bo by zacza tanczyc ze szczescia
jade na 12 do szpitala do taty go troche podtrzymac na duchu bo biedny jest zalamany:/nie moze mowic..musi lezec z rurami a nie za bardzo wie co sie stalo i dlaczego tam jest...dociera do niego troszke tylko ale zaczyna go to przerazac:/ciezka sprawa bo moj ojciec jest pogodny optymista i wiecznie usmiechniety a tu teraz patrze na niego jak siedzi z kartka i pisze dlaczego.ech..zycie jest kruche moje kochane!
powtarzam sie ale doceniajcie kochane chwile spedzone ze swoimi i nie zamartwiajcie sie kasa mieszkaniem czy praca!!najwazniejsze ze macie z kim spedzac chwile
znowu sie rozpisalam ale ostatnie to tylko ze trzymam mocno kciuki za testy
dawac mi tu fotki z kreseczkami!!
na rozpozecie dobrego weekendu!!
dowela witam i trzymam kciuki!!
dziewczynki juz piatek
moj tata jest w kiepskim stanie i bedzie jeszcze dlugo w szpitalu ale ciesze sie ze juz przytomny!
ja mialam spiecia z mama w domu ale staram sie nie przezywac bo w sumie cale zycie tak z nia mialam wiec dlaczego teraz mialo by byc inaczej:/wkurza mnie ze czlowiek nie uczy sie i nie docenia nawet po takich przezyciach..przyznaje sie bez bicia ze troche na to liczylam
jade na 12 do szpitala do taty go troche podtrzymac na duchu bo biedny jest zalamany:/nie moze mowic..musi lezec z rurami a nie za bardzo wie co sie stalo i dlaczego tam jest...dociera do niego troszke tylko ale zaczyna go to przerazac:/ciezka sprawa bo moj ojciec jest pogodny optymista i wiecznie usmiechniety a tu teraz patrze na niego jak siedzi z kartka i pisze dlaczego.ech..zycie jest kruche moje kochane!
powtarzam sie ale doceniajcie kochane chwile spedzone ze swoimi i nie zamartwiajcie sie kasa mieszkaniem czy praca!!najwazniejsze ze macie z kim spedzac chwile
znowu sie rozpisalam ale ostatnie to tylko ze trzymam mocno kciuki za testy
tatinka
a i zgadzam sie z zyciowa
prosze o spokoj bo nerwy sa niepotrzebne!
kazda ma swoja racje swoje przezycia i kazda ma prawo do przezywania swojego malego lub duzego dramatu!nie wolno nam oceniac ani sie unosic bo kazda ma prawa na swoje zdanie i swoje odczucia
reklama
Powiedz prosze jak sie woisac w tabelke ?? Niebardzo rozumiemAga a czemu tak w ogóle nie wpisalas się w tabelkę? nigdy też nie opowiadała o swojej historii tylko w kolko pisałaś o tym ze to pierwszy cykl itp.
Xoxo