reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

reklama
Tam pisze żeby dac kilka kropel ale dalam krople ..to chyba nie szkodzi nic?
I dupa :/ :(
Wiedziałam ze menda przyjdzie ten ból brzucha i żadnych innych objawów ani cyce ani wymioty trochę mi smutno
Moglaby przyjść w terminie a nie się spóźnia :/

Załączniki

• 20160325_203625.jpg
    20160325_203625.jpg
    376,1 KB · Wyświetleń: 80
ja do tygodnia zawsze czekałam ... bo później jeszcze kolo tygodnia luteina ... ale każda kobieta ma swój sposób. .. kurde szkoda no. ..

reklama
Ola przykro mi, ale póki nie ma @ jest nadzieja!

Ola Ty się nie przejmuj kochana facetem. On tego nie rozumie ze my musimy być 24/h w pracy w domu a oni tylko 8 godzin.

Kasia niedługo to nie pozwoli Ci chodzi, bo ciąża. Powiedz mu ze jak będziesz miała malo ruchu to będziesz gruba :) od razu się zgodzi na potańcowke :)

Kulka chce Ci się tyle gotować?

India odpoczywaj dużo.

Ja teraz u siebie robie po grecku i szykuje warzywna :)

Do góry