reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Ja juz po :-)
Dzidziul ma nieco ponad 6 cm, wielkosciowo o 3 dni starszy, termin porodu z usg na 09-10.10 :-)
Wszystko w porzadku, skakal i machal nozkami i raczkami. Mialam usg juz przez powloki brzuszne zrobione. Slyszalam serduszko :-) kolejne Usg 20.05 :-) ale fajnie bylo zobaczyc malucha. Ciesze sie, ze zdrowy :-)

reklama
KasiaMarysia, zapomnialam zapytac, jak atmosfera w mieszkaniu....? Czulas cos dziwnego?

A o co pytasz kochana dokładniej??

Aniaa_H, ten się upiera ze nie chce iść do tego lekarza. Ale tak po prawdzie to którą z nas lubi badania ginekologiczne? Ja na pewno nie :-)
A który masz dziś dzień cyklu??

Olu no to nie fajnie, nie otwieraj lodówki.

Miałam dzisiaj dziwne sny.

To my z Nadziejka będziemy miały Filipkow ;)

Kasia gratulacje :-) widzisz jak fajnie wszystko teraz się układa ;-)

Wiki wiara czyni cuda ;-)

Ania H no w końcu ;D szybko minie do 12 .04 ;) ja musze do 22 czekać :p

India trzymam kciuki i oby juz Ci powiedzieli płeć! Mnie powiedzieli , ze chlopaczek wtedy i potwierdziło się ostatnio :)

Viola dobrze , że odpoczywasz kochana. Poproś gina niech Ci dokładnie sprawdzi tam.

OlaMagda u mnie na wsi to standard z prądem hehe często wypieprza i juz. :)

Wiki znam ten zapach ale w ciazy tez się inaczej pachnie wiec kotku mały nie burz nam nadziei skoro Ty już nie wierzysz!! Bo zabije. I tak poza tym to już miałam krzyczeć za tego energetyka bo przecież dla dzidzi szkodzi wiec może to znak ? ;)

Ej laski wczoraj wieczorem dzieciak mnie dwa razy mocno kopnął, nie smyrnal tylko to już było takie wiecie :D a przez to moje łożysko juz myślałam, że się nie doczekam :)

India, gratulacje, super tak zobaczyc maluszka ;* ciesze sie niezmiernie!

KasiuMarysiu, w zasadzie to racja.. ale musi isc do lekarza, nie ma prrzebacz i nie ma zartow.. Przekonaj go, dla jego dobra , musi to zrozumiec :)

Pytasz o dc to 28 , ogolnie mam cykle 32-33, @ bedzie jakos 06.04.

Wiki, mam jakies dziiwne przeczucia co do Ciebie! Nic nie mowie, nic nnie zapeszam, ale cus mam. Jakas pozytywna ciazowa energie u Ciebie wyczuwam wchodzac na forum. Ale ciiiiiichosza, nic nie mowie ;*

KasiaMarysia, chodzi mi o ta sytuacje o ktorej wczesniej pisalas ze mialas takie dziwne wrazenie czyjesjs obecnosci - tak to zapamietalam przynajmniej :-)

Pytalam o plec i jest za wczesnie :-)

Kuleczko 22 masz wizytę ;-)??
A z tym łożyskiem to może tylko takie głupie gadanie ;-)

Aniaa_H a no właśnie iść musi.
Długie masz cykle, brałas duphaston?

reklama
Do góry