reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

India suuuuper :) bardzo się cieszę że wszystko w porządku!! :D
Dzwoneczek wszystko będzie dobrze, czekam z niecierpliwością na wieści :) który to juz u cb tydzień??
AniaaaH :) :) pozytywna osóbko! :) nam się podobało i polecam :) Filip co jakis czas pyta czy znow pojedziemy na pokoj i basen na wakacje bo fajnie bylo ;)
Wiki odpedzamy wredna @!! :)
Zyciowa to teraz juz sie doczekać nie możesz pewnie - myyyy tez :) hehe bardzo jestem ciekawa czy tam czasem dwóch serduszek nie ma :)

reklama
Ola super że juz coraz lepiej ze zdrowkiem :)
Ania a jak u ciebie??
Tak ja pracuje ze spoko dziewczynami, wczoraj juz mi nic nie kazali robić :)

Mamakulka ta babka w rejestracji obliczala i w ogóle pytała dokładnie który dziś tydzień i dzień itp. wiec może u ciebie tez termin nie był zależny od możliwości a od wieku ciąży bo genetyczne do konca 13 tyg najlepiej robić.
a ja zaczęłam 10 tydzień ale to leci szybko :p

No ja musiałam wysłać im sms z dokładnym tygodniem i dniem i starali się mnie gdzieś wcisnąć. Powiedzieli mi ze jestem.na liście rezerwowych i dadzą znać jeśli się zwolni . Zadzwonili o półtora tygodnia :) na w razie wu miałam gdzie indziej umówione :D

No szybko szybko leci :) Ja jutro zaczynam 22 tydzień! Czaicie?

Wiki obyś się myliła kochana i żeby się okazało co innego :D
Ej reszta staraczek gdzie Was wywialo? ?

Kuleczko, zajebiste lozeczko! Wprost z moich marzen <3 cudo..!

Zyciowa, urzadzannie mieszkania jest meczace, ale za to jaka radosc, prawdaa?

Czarna, fajny ten Wasz domek kanadyjski! Musze pomyslec naa przyszlosc czy o podobny sie nie postatac..!

Kasia, GRATULACJE OGROMNE! <3 a teraz zycze szybkieego uslyszenia serducha! Za tydzien w piatek idziesz, tak? I urodziny wtedy masz?
A babcia juz wie o ciiazy?

Wiki, kochana, zycze Ci tych dwoch kresek. Kiedy tyllko zapragniesz! A ten zapach o ktorym piszesz, to wiem o czym mowisz ;D to samo mam, ze "czuje" okres!

Olcia, zdrowiej, zdrowiej. A w zasadzie za czym strajkuja Ci profesoorowie?

India, trzymam kciuki, daj znac!

Violcia do poniedzialku juz niedlugo ;* nie denerwuj sie tylko i spokojnie!

KasiaMarysia, mow jak sprawy sie rozwijaja ze zdrowiem Pawla, hmm?

Nadziejka, Filip to meeega imie, ja bym brala ;D

Anka, najwazniejsze, ze z maluchem wszystko okej, wiadomo ze o to sie najbardziej balas.. byle zeby z Toba wszystko bez komplikacji bylo teraz dobrze!

Witam Cie Patrycjo :) i standardowo, ale szczerze zycze dwoch kresek!

Czekam na tego 12 kwietnia jak na zbawienie. Niby czlowiek idzie prywatnie, a i tak dlugo musze czekac.. A troche sie denerwuje, bo jakos tak pare dni temu bolal mnie brzuch jakbym juz lada moment mialla dostaac okres. Tak konkretnie bolal, jajnik mnie kul. A wczooraj mialam tyci tyci brazowego sluzu, jak kawa z mlekiem. Dzis juz nic. I nie wiem czy to moze oznaka niedomagania tej fazy lutealnej czy jakos tak?

Caluje kazda w czolko ;***

Napisane na ALE-L21 w Forum BabyBoom

Aniu a skąd jesteś? Jak z Mazowsza to mogę Ci jedną stronkę z pięknymi i tanimi działkami sprzedać:))

Hej, niewiem czy powinnam jeszcze do was pisać czy w ogóle któraś zauważy ten post :p ale może jednak :p
Miałam termin miesiączki na wczoraj a więc we wtorek jak szłam do pracy wsadzilam sobie Tampon bo nie chciałam że jakby co mnie zalało w pracy, w połowie pracy byłam ciekawa czy dostałam @ i go wyciaglam, miałam lekko różowy śluz to pomyślałam że dostanę w środę czyli w dniu spodziewanej miesiączki. Wczoraj rano wstałam byłam czysta na wkladce, ale metodą patyczka sprawdziłam i patrze mam brąz na nim to pomyślałam że dostałam i wsadzilam Tampon, strasznie mnie uciskal i zaczął boleć jajnik to go po 2 godzinach wyciaglam i patrze jest miesiączka to spoko, założyłam podpaske około 13 wczoraj i do dziś mi nic nie leci. Znów badanie patyczkiem i dalej brązowy śluz. Zawsze używałam tamponow i miałam słabe miesiączki, ale teraz to już chyba przesada, ja osobiście bym tego nie nazwała miesiączkę. Między 3 a 5 dniem cyklu mam iść zbadać hormony i co mam teraz zrobić? Iść jutro? 5 dzień wypada w niedzielę. Ale może to nie miesiączka? I może dopiero przyjdzie?

Anette dziwne... raczej takie plamienie a nie @... nie wiem.co ci doradzić. ..
no i w ogóle co to za wstęp oficjalny? ha ha ;)
a możesz się skonsultować z gin przez telefon czy liczyć ten incydent jako zaczecie nowego cyklu? a może to implantacja?

Nie wygadam się tak przez telefon, namieszam i w ogóle nie będzie wiedział o co chodzi.
A wy jak to mialyscie z tą implantacja? Jak to wyglądało i po jakim czasie?

reklama
Anetko, a moze zrob sobie jakis test? Bo jeslli chodzi o licczenie dni, to mniee mowiono, ze mam licczyc od plamienia. Ale u Ciebie to powwiem Ci nie mozna licczyyc, bo masz z przerwami!
Kurdeee, Ty mialas temperature wysoka prrzeciez... teraz plamienie. Okres to to jie jeest. TEST TEST TEST!

Do góry