reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Dziewczyny, kciuki za dziś, samych dobrych wieści życzę.

Strawbelka - Tobie szczegolnie dorodnych jajec z pięknymi komórkami. Czekam na wieści.

reklama
Pisanka, upewnij się, bo tego leku nie powinno się odstawiać z dnia na dzien, ale powoli z niego schodzić zmniejszajac dawkę. ja najpierw miałam dawkę dobową 10, potem 7,5 i na koncu 5

Pisanka, upewnij się, bo tego leku nie powinno się odstawiać z dnia na dzien, ale powoli z niego schodzić zmniejszajac dawkę. ja najpierw miałam dawkę dobową 10, potem 7,5 i na koncu 5
No właśnie nie wiem Jeszce muszę się do niego dodzwonić ale wiadomo jak to jest :) ja nie wiem co się u mnie dzieje boli mnie brzuch jak na @ mam "okreskupe" (przepraszam za wyrażenie zawsze mi towarzyszy podczas @) i zaraz sobie wydlubie kręgosłup...

No właśnie nie wiem Jeszce muszę się do niego dodzwonić ale wiadomo jak to jest :) ja nie wiem co się u mnie dzieje boli mnie brzuch jak na @ mam "okreskupe" (przepraszam za wyrażenie zawsze mi towarzyszy podczas @) i zaraz sobie wydlubie kręgosłup...
Ja też tak się czuje a @ dopiero planowo w niedziele ma przyjść :(

Aniko ja mysle ze ja w pracy wiecej odpoczne, bo caly czas siedze, niz w domu gdzie sie naganiam za dzieckiem, robie mu jesc, chodzimy na spacery itd. Jade dzissiaj do lekarza, ogolnie ja sie oszczedzam, ale wczoraj przegielam, 4 godz gotowalam, pieklam, pol nocy nie spalam, i dzis mam tego efekty. Boli mnie podbrzusze, nie jest to silny bol, ale jednak. Drze o dzidziusia, boje sie ze zaczelam wlasnie poronienie.

reklama
Do góry