reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Aniko ja mysle ze ja w pracy wiecej odpoczne, bo caly czas siedze, niz w domu gdzie sie naganiam za dzieckiem, robie mu jesc, chodzimy na spacery itd. Jade dzissiaj do lekarza, ogolnie ja sie oszczedzam, ale wczoraj przegielam, 4 godz gotowalam, pieklam, pol nocy nie spalam, i dzis mam tego efekty. Boli mnie podbrzusze, nie jest to silny bol, ale jednak. Drze o dzidziusia, boje sie ze zaczelam wlasnie poronienie.
Agatek lec.do lekarza jeżeli uważasz że coś może zagrażać. Przynajmniej będziesz spokojniejsza

reklama
Pisanko mnie też koło 4 dnia mocno jajnik bolal ale to chyba po punkcji dochodził do siebie.
Agatek może w środku trwa przemeblowanie i dlatego ten ból. Trzymam za Was kciuki.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

Martka, no u mnie tak to z encortonem wygladało. z tego co wiem, to kilka dziewczyn miało podobnie.

Agatek, nawet tak nie myśl! Maluch rośnie i potrzebuje więcej miejsca, stąd dolegliwości. Jedź do lekarza i spróbuj się wyciszyć (choć wiem, że niełatwo).

Moniusia, najki, dawno nie pisalyscie...
Podczytuję, ale nie ma co pisać :( Męczy mnie strasznie na @, niedobrze, leci ze mnie tam na dole normalnie woda..choć dopiero 25 d.c., ale może już przyleźć czuję i taki marazm ogólnie, pogoda jeszcze dobija :(

________
Kciuczki za dzisiaj! &&& !!!

najeczko, ;* kiedy zaczynasz się kuć?

Ostatnia edycja:
reklama
mnie też kłuje w dole... ale ja miałam crio więc to nie po punkcji.... jestem dzisiaj pierwszy dzień w pracy dziś mój 4dpt.... najchętniej zrobiłabym już test... to czekanie mnie męczy
No właśnie ja też myślę że to nie po punkcji bo po punkcji czułam.od razu i pp pół h przeszło. Tez bym chciała już testować :) ale nic nie wyjdzie :) czyli coś jest w tym 4 dpt skoro mamy wszystkie takie same objawy :) ja rano miałam takie klucie ale inne niż zwykle. Igły w całym podbrzuszu aż się śmiałam i wzdrygałam z bólu :)

Do góry