koralik83
Fanka BB :)
oj ja to spokojna nie szłamWiem, wiem ale mam wrażenie że zaraz po stymulacji mój organizm jest taki "pobudzony". Nie ma spokoju we mnie. Przy crio idziesz na spokojnie.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
oj ja to spokojna nie szłamWiem, wiem ale mam wrażenie że zaraz po stymulacji mój organizm jest taki "pobudzony". Nie ma spokoju we mnie. Przy crio idziesz na spokojnie.
Agatek, serduszko będzie pięknie biło !! Powiem Ci, że z każdym tygodniem robię się coraz spokojniejsza. Mam nadzieję, że u CIebie też tak będzieMadzionga gratki, ekstra wiesci, super i baaaaardzo sie ciesze ze wszystko wporzadeczku. Teraz kochana tylko rosnij zdrowiutko :-*
Dziewczynki mam takie czarne mysli, tylko Wam moge powiedziec. Boje sie ze na nast usg uslysze ze serduszko juz nie bije, taki mam stres... Cos okropnego, zadne zycie, zyje z dnia na dzien :/ dzisiaj uslyszalam, ze znajoma poronila, wlasnie w poczatkowych tygodniach... tak bym chciala, zeby ten 1 trymestr juz sie skonczyl...
Jeszcze brzuch mnie zaczal pobolewac :'(
Coś w tym jest . U mnie w klinice mówią ze za kilka lat tylko z mrozonych będą transfery . Organizm bardziej gotowy odpoczety ale ..... jest więcej czynników niż tylko organizm .Wiem, wiem ale mam wrażenie że zaraz po stymulacji mój organizm jest taki "pobudzony". Nie ma spokoju we mnie. Przy crio idziesz na spokojnie.
Jaki śliczny futrzak!! Możesz mu robić fryzurkiPisanka ale masz słodziaka, tylko do tulenia i całowaniaja z moim dwie noce nieprzespane, biegunka, dwie wizyty u weterynarza, zastrzyki, tabletki. Dzis juz widzę lepiej, ale został w domu, bo normalnie to z M do pracy chodzi
![]()
Ja tylko z jednym musiałam.sie pożegnać ale to było Bardzo dawno niestety ból ten sam się odczuwa ciągle.Moja niestety odeszła musiałam ja uśpić po 2 latach walki 2 operacjiacj rak przezucił się do mózgu nic nie dało się już zrobić. ....
minął już prawie rok a mnie wciąż boli Zobacz załącznik 754370
Ja jestem teraz jakoś wyjątkowo pozytywnie nastawiona może to przez pieska. Mój M zawsze narzekał że.ja tylko mam.czarne myśli zawsze i wkurzalam go tym bo co byśmy nie robili zawsze w to watpilam i mówiłam od.razu że się nie uda. Teraz jestem przekonana że się udało. Nie wiem dlaczego ale czuję że beta będzie tylko formalnościaMój normalnie ma grzywkę, która zupełnie zasłania oczy, czasem mylę się gdzie jest przód a gdzie tył. Ogólnie jest jak z jakiejś komedii, a znaleźliśmy go pod sklepem, gdzie podobno czekał dwa dni. Okazało się, że ma padaczkę, może dlatego ktoś go zostawił.
Ewunka znam ten ból, już dwa psy musieliśmy uśpić, jeden po 16 latach, drugi 5-letni, rak dziąsła
Coś w tym jest, ze przelewa sie na psy uczucia, zauważam ze jest dla nas namiastką maleństwa...
Moja miała 16 i pół roku już babcia . Dla mnie jak dziecko .Ja tylko z jednym musiałam.sie pożegnać ale to było Bardzo dawno niestety ból ten sam się odczuwa ciągle.