pisanka89
Fanka BB :)
Ja chyba też będę uciekać bo już zaczynam spamowaćDobra kochane idę brać prysznic i idę do łóżka z książką
Spokojnego i miłego wieczorku
Dobranoc :*
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja chyba też będę uciekać bo już zaczynam spamowaćDobra kochane idę brać prysznic i idę do łóżka z książką
Spokojnego i miłego wieczorku
Dobranoc :*
to jednak wezmę prysznicA tak uwielbiam leżeć w wannie z książką
![]()
Ja chyba też będę uciekać bo już zaczynam spamowaćtrzymajcie się dziewczyny
![]()
Onadlaniego, piękne wiescikiedy kolejna wizyta?
Marzeń, świetny pomysł z tym wyjazdem![]()
?! Jak to!? Byłaś u lekarza?No i zaczelam plamic :'(
No i zaczelam plamic :'(
Bylam. Teoretycznie mnie powiadomil, ze tak moze byc. Mam nisko usadowiona kosmowke :/ ale mialam nadzieje, ze mnie to jednak ominie. Wzielam nospe, zaraz zapodam jeszcze progesteron. Co jeszcze moge zrobic? Jezu, az sie boje isc sie wysikac. Czy te moje plamienia moga tez byc spowodowane badaniem? Lekarz wkladal mi wziernik, badal mnie reka, potem jeszcze mialam usg dopochwowo.?! Jak to!? Byłaś u lekarza?