reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

Powinni sie teraz wstydzic ci ktorzy na nich glosowali. I nie mowie o tych moherowych beretach bo wiadomo ze te osoby nie maja wlasnego zdania tylko mowia to co ojciec R. ale o tych osobach ktore przeszly na ta ciemna strone mocy. Co sie wyrabia w tym kraju to jest poprostu szok. To nie jest dzialanie zgodnie z wiara tylko jakies fanatyczne podejscie chorych ludzi ktorych ktos dopuscil do wladzy.

reklama
Kochane czy 10 dpt 3 dniowego zarodka wyjdzie beta? Bo się zastanawiam czy robić w piątek
Kochana mam wrazenie ze chcesz od nas uslyszec nieee nie rob nie wyjdzie czekaj do pon :) Taka byla Twoja pierwsza decyzja ze zrobisz w pt i tego sie trzymaj - wiem ze sie boisz...ale kiedys i tak musisz. Mysle ze powinnas zrobic ,a w pon potwierdzic tylko przyrost :)

Dziewczyny,
powiedzcie mi proszę ile czasu mniej więcej może trwać wyciszanie i stymulacja? Dziś wzięłam 4 gonapeptyl, wizyta i badania 19.04, czyli w sumie po 9 zastrzyku. Jak to może wyglądać dalej? Ile średnio dojrzewają pęcherzyki?
Swoją drogą te zastrzyki to moja zmora :-( Jak Wy przez to przechodzicie po kilka razy? Podziwiam Was :-)

Jestem zła, wściekła i w ogóle pełen wachlarz negatywnych emocji. Dziewczyny nie chce robić tu śmietnika, ale źle się dzieje.
Link do: Nagonka na lekarzy wykonujących zabiegi, czy tylko zwykłe kontrole recept? Klimat polityczny nie sprzyja in vitro
Falka to u nas w klinice. I to nie pierwszy raz. Juz kilka miesięcy temu słyszałam od jednego z lekarzu u nas o nakładanych na nich karach.
Nie chce spekulować czy dokładać czegoś, ale to nie jest działanie przypadkowe. Wszystko tu ma swój cel. Skoro nie mogą zagłuszyć czy też uciszyć kobiet walczących o swój cud i swoje szczęście, to ucisza ziemskie anioły pomagające im ten cud osiągnąć.
Wrr cały dzień do tylu juz mam. :/

DZIADY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wściekła/y::wściekła/y::wściekła/y:

DZIEŃ DOBRY :)

Dziewczyny,
powiedzcie mi proszę ile czasu mniej więcej może trwać wyciszanie i stymulacja? Dziś wzięłam 4 gonapeptyl, wizyta i badania 19.04, czyli w sumie po 9 zastrzyku. Jak to może wyglądać dalej? Ile średnio dojrzewają pęcherzyki?
Swoją drogą te zastrzyki to moja zmora :-( Jak Wy przez to przechodzicie po kilka razy? Podziwiam Was :-)

Zaraz przeanalizuje moje papierzyska to ci napisze jak bylo u mnie z dlugim protokolem.

reklama
Ewelin, zmian w kalendarzu nie będzie! Robisz, jak zaplanowalas :)

Butterfly, ja miałam około 20 zastrzykow gonapeptylu i po chyba 14 zastrzyku doszla właściwą stymulacja puregonem, czyli kolejne zastrzyki (około 10). Dużo tego, ale są efekty. Dasz radę - wierzę, że z każdym zastrzykiem będzie lepiej:) w sumie u mnie były zastrzyki od 28.07-22.08

Do góry