reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

Natulka, gdzie ten Twój wynik?

Martka, nie stresuj się, proszę ! Jutro wszystko będzie jasne! Ewelin, to samo się Ciebie tyczy! :)
Znalazlam sobie sposób na odstresowanie się, oglądałam na youtube filmiki z familiady z śmiesznymi odpowiedziami. Uśmiałam się jak nie wiem, od razu inny człowiek:)

reklama
ja wymyslilam optymalny sposob ,zeby sie po transferze wykonczyc;) testu nie zrobie i na Bete nie pojde;) i niech sie dzieje co chce ;) bede w ciazy ,to bede, nie ,to bede pozniej,ale kiedys jeszcze bede ;)

O właśnie! Po ci te sikance? :)
Bo człowiek chciałby wiedzieć czy się udało :p Bo to szybko i od razu jest. Ale wiem, że tym testem człowiek się zdołuje, bo np nie ma drugiej krechy. I później do bety negatywnie podchodzi. Powinni nam takie opaski założyć, jak będziemy kupowały te testy i będa wtedy piszczeć, żeby poczekać do bety :)

reklama
Do góry