reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kto po in vitro?

reklama
Dzięki. :) a ja się ostatnio boje siedzieć w domu. ;)
Żyję w jakimś zawieszeniu. W ogóle nie czuję, że coś się dzieje. Jeśli o krio chodzi. Tak jako spokojnie. Tylko progynova mi przypomni czasem :)

Juz go lubię! :) po mamusi taki fajny ;)
A tak serio to ciesz się, że jesteś daleko. Kto wie co się wydarzy. Ja się śmieję, że jak mnie zamknął za ivf to może trafię do celi z dr i embriologiem ( wg kościoła winna jestem ja mój mąż i lekarze oraz zespół medyczny, który dopuścił się tego haniebnego czynu) przynajmniej towarzystwo doborowe ;)

Dzięki. :) a ja się ostatnio boje siedzieć w domu. ;)
Żyję w jakimś zawieszeniu. W ogóle nie czuję, że coś się dzieje. Jeśli o krio chodzi. Tak jako spokojnie. Tylko progynova mi przypomni czasem :)

ja tez tak mialam,a jak zadzwoili ze swiniami to prawie na transfer zapomniala pojechac,tak mnie ten tel.wyprowadzil z rownowagi.
Lekarz majstruje mi miedzy nogami,a moj M. opowiada ze bedziemy swinie hodowac, wszyscy ryczeli ze smiechu

reklama
Haha padlam. :) Ann sytuacja pierwsza klasa. ;)
Miejsc zacznie brakować. :) w zasadzie może by mi wtedy w celi transfer zrobili? :D i pod stałą opieką lekarza. Psycholog jeszcze tylko by się przydał :)

Do góry