CzarnaMadzia
Moderatorka
Madzia wrzuć na luz :****
Ale.mnie wkurwil jakiś pajac na fb!
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
a co zrobił?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia wrzuć na luz :****
Ale.mnie wkurwil jakiś pajac na fb!
Nie przejmuj sie!Pisał apropo wrzucania przez moją koleżankę postów dotyczących odcięcia państwa od kościoła. Ze to propaganda itp a jak mu powiedziałam , że tak powinno być bo nie życzę sobie zęby kościół mieszał się w moje sprawy to zostałam nazwana narkomanka i sekciara czaicie? No debile.
Hahaha co za debilPisał apropo wrzucania przez moją koleżankę postów dotyczących odcięcia państwa od kościoła. Ze to propaganda itp a jak mu powiedziałam , że tak powinno być bo nie życzę sobie zęby kościół mieszał się w moje sprawy to zostałam nazwana narkomanka i sekciara czaicie? No debile.
Nie da się tego wyleczyć, to choroba genetyczna.Kulka???
Madzia i tego nie da się wyleczyć w ogóle? Jakoś operacyjnie?
Od małego to masz?
Madzia a jak bylas nastolatka to miałaś normalnie okres?Nie da się tego wyleczyć, to choroba genetyczna.
Musze stymulować je farmakologicznie do właściwej pracy.
Madzia a jak bylas nastolatka to miałaś normalnie okres?
Chyba coś innego OluMadziu ja kiedyś pisałam ze moja mama jako dziecko w ogóle okresu nie miala potem w ciążę zajść nie mogła jeden dupek leczył ja 5 lat i nie wyliczył trafiła na takiego lekarza we Wrocławiu zrobił jej hormony miala sam testosteron i okazalo się ze przez brak miesiączki miala powiększony jajnik mega i zrobiła się hej taka otoczka ze to jajeczko się nie wydobywalo i nie miala owulacji on jej ta sciagnal operacyjnie i po pol roku zaszła w ciążę i do tej pory jej to nie wróciło mormalnie okres owu itpMowila ze miala pco
Ale nie wien czy to to samo co Ty chyba nie