reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

Wiem poprzednio myslalam ze dziewczynka i snilo mi sie,ze urodzil sie obrazony chlopiec. :-) i sie sprawdzilo.

To, ze chce chlopca nie znaczy, ze dziewczynki nie chce :-) tez bede szesliwa ;-)

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia do mnie to pytanie czy do OliMagdy hihi?

Kurcze dziewczyny chyba wymiotowac mi się chce
Wczoraj w nocy jak się kladlam to mnie mulilo
Teraz myślałam ze dlatego ze nic nie zjadlam ale zjadlam arbuza i teraz banana jem i dalej mdli...:/ :/

Lo Kulka, to zajebiscie ze telewizor wiekszy! Ja mam fiola na tym punkcie. Znaaczy nie wielkosci tylko jakosci obrazu. Takie zboczenie cywilizacyjne!

A gnomem sie nie przejmuj , troll intermetowy jakis. Ja tam uwazam ze kazdy ma swoje zdanie i ma do niego pelne prrawo. Ja jeestemm wierzaca praktykujaca, z tym, ze na przyjklaad staram sie o ciaze przed slubem ;p niejeden ksiadz by mnie wyklal, ale ja wierze nie w ksiedza tylko Bboga, a nikt mnie nie wygna z Kosciola przeciez, ot co!

Madziunou, moze cyc boli objawowo? Nihdy nic nie wiadomo! Mamm nadziejee, ze bedzie focia pozytywu Mala ;*

Kulcia, pytalas o moj termin. Konstytucyjny - 2-3 maja jakos , chociaz licze wedlug "starych" cykli, a ostatnio mi sie skrocily. Niemniej owu w tym cyklu czulam, wiec dodajac te standardowe 2 tygodnie pd niej tak wychodzi wlasnie na 2-3 maja, plus minus oczywiscie.

Zeby chociaz innym Laskom sie udalo.. juz mam parcie na nowe pozytywne testy tu ;D

Napisane na ALE-L21 w aplikacji Forum BabyBoom

Ola21 O Twoje imiona kochana bo OlaMagda ma Milenke w środku :*

A widzisz mówiłam , że się zacznie! No to już teraz nie przestaniesz wierzyć , że ciąża haha oby Cię nie meczyk wymioty jakn mnie.

Ania no u nas jakościowo tez super bo 4k 3d i costam jeszcze. WiFi srifi i inne wariactwa. Także szaleństwo.

Mam nadzieje , że na majówkę będziesz abstynentka ! Obyś nawet rzygala ale żeby był dzidziuś w brzuszku. :****

No ja szanuje wiarę innych ludzi ale nienawidzę jak mnie ludzie oceniają po tym jak wyglądam i czy wierze czy nie.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Kulcia narazie przeszlo może fałszywy alarm mam nadzieje ze nie będę wymiotowac bo znosze tego uczucia totalnie jestem nie do życia wtedy i wszystko mi jedno heh
A jak narazie to ani razu mnie nie zemdlilo no ale to początki. ..

Co do imion to dla chłopca mi ciężej :/
Dla dziewczynki duzo mi się podoba:)
Julka, Maja,Iga,Inga,Eliza,Marysia,Zosia,Natalka ,Karolinka,Jagoda,Wiktoria :) Martyna nawet
zagraniczne mi się tez podobają Aisha Leila duuuuzoo duuuuzo :) hehe

Ostatnia edycja:
Byłam znów z tym zębem Masarka lekarz stwierdził w końcu że nie ma na niego pomysłu. Jeden kanał się zatrul a drugi boli. Kiedys miałam taki cyrk z zębem ,że miał dodatkowy kanał i może ten tez tak ma. Hm ja sobie nie dam póki co rtg zrobić on ma taki stary aparat.

Dorciu bidulko. Współczuję bardzo mnie ząb bolał tylko raz w życiu. Więcej nie chce. A poza tym jak się czujesz? Jak starania? Macie może tabelkę ?

Ola dla chlopaka ciężej wybrać :) my też mieliśmy problem. A dla laseczki było ustalone i wyszło , że trzeba się naglowic bo chlopaczysko siedzi w brzuchu :D no i jest ten Igi :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Kulcia narazie przeszlo może fałszywy alarm mam nadzieje ze nie będę wymiotowac bo znosze tego uczucia totalnie jestem nie do życia wtedy i wszystko mi jedno heh
A jak narazie to ani razu mnie nie zemdlilo no ale to początki. ..

Co do imion to dla chłopca mi ciężej :/
Dla dziewczynki duzo mi się podoba:)
Julka, Maja,Iga,Inga,Eliza,Marysia,Zosia,Natalka ,Karolinka,Jagoda,Wiktoria :) Martyna Izabela nawet
zagraniczne mi się tez podobają Aisha Leila duuuuzoo duuuuzo :) hehe
Wiem że to może głupio zabrzmiec ale dobrze że masz mdłości.
U mnie w kościele w Święta były chrzty i właśnie Leila dziewczynka miała na imię

Do góry