Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Cześć dziewczyny, powodzenia na wizytach.
Ja dziś dostaję zastrzyk z immunoglobuliny. Nie znam się na tym, ale nie wiem jaką grupę krwi ma mąż i czy to nie zaszkodzi
Nastrój u mnie cały czas fatalny, depresja mnie dopadła i nie chcę odpuścić![]()
Powodzenia czekamy na informacjeJa dzisiaj wizytuje mam mieć konkretne usg bo normalnie tam gdzie chodzę do swojej lekarki nie ma dobrego sprzętu dzisiaj idę do niej prywatnie
Ale czemu Ci robia jesli nie znasz grupy krwii meza ?Cześć dziewczyny, powodzenia na wizytach.
Ja dziś dostaję zastrzyk z immunoglobuliny. Nie znam się na tym, ale nie wiem jaką grupę krwi ma mąż i czy to nie zaszkodzi
Nastrój u mnie cały czas fatalny, depresja mnie dopadła i nie chcę odpuścić![]()
Gdy oboje rodzice mają grupę krwi Rh minus lub mama ma Rh plus, a tata Rh minus, nie dochodzi do konfliktu serologicznego! Podanie immunoglobuliny nie jest więc wtedy potrzebne.Cześć dziewczyny, powodzenia na wizytach.
cześć dziewczyny. ja się już zdarzyłam od rana poklocic z mama. jak ta kobieta działa mi na nerwy z ciągłym komentowaniem po co mi już łóżeczko a po co wózek a po co to a po co tamto.. zachowuje się jak 90 letnia babcia.
przyszla nam wczoraj mała kanapa, jest tak wymierzona ze akurat łóżeczko wejdzie między nią a łóżko i zostanie ledwo 10 cm luzu no ale trudno. jutro mąż będzie wynosił stara sofe i damy ta nowa i pewnie już łóżeczko postawi w swoim miejscu bo wątpię żeby za miesiąc znowu będzie nam się chciało robić przemeblowaniedziś zaczynam 28 tydzien, oby do przodu
![]()