reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Martka jak u Ciebie? Ok wszystko ?
A sama nie wiem, chyba ok, chociaz dzis po powrocie z pracy na wkładce luteina intensywnie brązowa, teraz znowu nic. Sporadycznie ból brzucha. Już bym chciała czwartek i wizytę.
A widzę, ze dostajesz znak za znakiem :) ja wierzę w takie rzeczy:) więc myślę, że coś się dzieje:)

Agatek,uzywaja tego kobiety w ciazy,wiec TAK.Pomimo to poinformowalabym o tym lekarza(czy masz to od niego????)

A sama nie wiem, chyba ok, chociaz dzis po powrocie z pracy na wkładce luteina intensywnie brązowa, teraz znowu nic. Sporadycznie ból brzucha. Już bym chciała czwartek i wizytę.
A widzę, ze dostajesz znak za znakiem :) ja wierzę w takie rzeczy:) więc myślę, że coś się dzieje:)
Martka a nie możesz z praca sobie odpuścić narazie? Mówiłaś, że masz dobra sytuacje w pracy, ale wiesz może lepiej poleżeć trochę? Trzymam kciuki :* oby do czwartku

Anne to kiedy masz transfer?

Westi oby to był ból na ciąże. Powiem ci, że mi te bóle zostały i do dzis dnia je mam.

Butterfly nie rozumiem rozumowania tej kobiety! Blastki są najsilniejsze. W UK stosuje sie glownie transfer blastocysty, rzadko 3dniowych zarodków. Ja nosze pod sercem 6dniowego blastusia

Agatek nie wiem co to jest irygacja :-(

Najki ciężka sprawa z tym zapłodnieniem. Moze po prostu pech. Mam nadzieje że teraz zrobią wam ICSI i jeszcze zalapiecie sie przed końcem rządówki

Anne to kiedy masz transfer?

Westi oby to był ból na ciąże. Powiem ci, że mi te bóle zostały i do dzis dnia je mam.

Butterfly nie rozumiem rozumowania tej kobiety! Blastki są najsilniejsze. W UK stosuje sie glownie transfer blastocysty, rzadko 3dniowych zarodków. Ja nosze pod sercem 6dniowego blastusia

Agatek nie wiem co to jest irygacja :-(
Oby. Chciałabym żeby był już piątek. Będę wiedziała. Bo tak to się też blokuje to luteina. I niby @ powinna być, ale dopóki nie odstawie leków to nie przyjdzie. I błędnw kolo. Jeśli to nie ciaza to bóle stąd mogą byc. A dziś dosyć mocne. Nue obyło się bez nospy.

Westi ja 4dpt płakałam, bo byłam pewna że to koniec. Dostałam takich boli że nie jedna nospa poszła w ruch, do tego miałam mrowienia w pochwie, ktore u mnie zawsze były zwiastunem @. Nie chce robić nadziei, ale szanse masz spore :-)

reklama
Do góry