Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Edytka Ja też mam niski, teraz mi wyszła niedomoga cialka żółtego, zmieniłam lekarza,a on mówi ze jest ok...no gdzie nie idziesz to olewka. Ale oczywiście nie omieszka zaproponować badań za 1500zl ..sonohsg ta cała drożność. Mam namiary na kolejną lekarke ale pojadę dopiero w ciąży bo mam dość naciagania. Jak będę chciała leki jakieś to pójdę do tego na NFZ wypisze wszystko
Edytka Ja też mam niski, teraz mi wyszła niedomoga cialka żółtego, zmieniłam lekarza,a on mówi ze jest ok...no gdzie nie idziesz to olewka. Ale oczywiście nie omieszka zaproponować badań za 1500zl ..sonohsg ta cała drożność. Mam namiary na kolejną lekarke ale pojadę dopiero w ciąży bo mam dość naciagania. Jak będę chciała leki jakieś to pójdę do tego na NFZ wypisze wszystko
Edytka Teoretycznie powinien pomóc duphaston lub luteina w drugiej fazie. Są też zastrzyki z progestetonem ale ja i tak nie mogę iść robić. To ostatecznosc .
Edytka My już 4,5r... Ale u mnie nerwy,stres ciągle. Teraz jest lepiej. No i te problemy hematologiczne. Ten progesteron niski, rezerwa obniżona i nie ma na kogo liczyć. Za wizyty po 200zl kasuja i nic z tego.
Dziewczyny ale wy nie możecie zajść czy tak jak ja ronicie?[emoji53]No my 4 lata i też nic z tego. To jest tak frustrujące i przygnebiajace że powoli mam wszystkiego dość
Dziewczyny ale wy nie możecie zajść czy tak jak ja ronicie?[emoji53]
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom