anika11
Fanka BB :)
buraq, pregnyl moze się utrzymywac do 10-11 dni. może lepiej poczekać na poniedziałku i mieć czarno na białym? choć wiem, że pewnie czas się niemiłosiernie dłuzy!!!
co do wodników - ja mam ich wokół siebie sporo i to same dobre osoby, ja też z lutego jestem
więc życzę Wam dzieciaczków spod tego znaku
powrózyc zawsze mozna
Bety, koniecznie daj znac, jak sytuacja u Ciebie! myślę o Tobie często
Kamisiu, podziwiam Cię. naprawdę. tak po ludzku. jestes dla mnie wzorem wrazliwosci i pokory. mam nadzieję, że los Cię wynagrodzi :*
Stacy, Zuzik, jak tam Maluchy? jakieś nowe umiejętnosci? jak Wy się czujecie?
Magda, M26, rosniecie zdrowo i spokojnie?
Marzen, jak gardło? jak Ty w ogole dajesz radę z przedszkolakami i trudnościami z mówieniem? no i jak Twoje sprawy?
Kredko, a to auto w koncu kupiliscie? zadowoleni jestescie? do podziemnego się wybierasz z tymi plamieniami?
Nou, Luzarytka, katharina, ewikewik, vadera wszytskiego dobrego!
co do wodników - ja mam ich wokół siebie sporo i to same dobre osoby, ja też z lutego jestem
powrózyc zawsze mozna
Bety, koniecznie daj znac, jak sytuacja u Ciebie! myślę o Tobie często
Kamisiu, podziwiam Cię. naprawdę. tak po ludzku. jestes dla mnie wzorem wrazliwosci i pokory. mam nadzieję, że los Cię wynagrodzi :*
Stacy, Zuzik, jak tam Maluchy? jakieś nowe umiejętnosci? jak Wy się czujecie?
Magda, M26, rosniecie zdrowo i spokojnie?
Marzen, jak gardło? jak Ty w ogole dajesz radę z przedszkolakami i trudnościami z mówieniem? no i jak Twoje sprawy?
Kredko, a to auto w koncu kupiliscie? zadowoleni jestescie? do podziemnego się wybierasz z tymi plamieniami?
Nou, Luzarytka, katharina, ewikewik, vadera wszytskiego dobrego!
6340g) codziennie nas czymś zadziwia, a my cieszymy się jak dzieci... Jesteśmy na etapie unoszenia główki, świadomych uśmiechów na widok znajomych twarzy. Po przebojach brzuszkowych, cieszy nas każdy puszczony bączek. Dziś zdałam sobie sprawę, że za nami wspólne 8 tygodni. 
Ale chyba nie owulacyjnym bo @ jeszcze nie zawitała... Poza tym czuję się jak 18 -stka