Inka chyba przegapiłam twojego posta. Przykro mi kochana. Działasz dalej?
Zbieram siły, kasę i moze w przyszłym roku spróbuję. Juz jakiś plan się rysuje.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Inka chyba przegapiłam twojego posta. Przykro mi kochana. Działasz dalej?
Nie zartuj ze nie masz przez 1 i 2 trymest wizyt co 2 tyg a w 3 trymestrze co tydzieńCzytalam cos podobnego z tym,ze nie bylo uzasadnienia.
Fakt,jest to zastanawiajace
Moj lekarz do tej ciazy podchodzi na mega luzie i nie koniecznie mi sie to podoba,no ale coz. Do tej pory mowil ze z koncem maja mam sie zglosic do szpitala na wyznaczenie terminu cc. Z tym ze ja nie chce tyle czekac,a z drugiej str boje sie,ze jak sie zglosze to juz do konca mnie zatrzymaja...
No i umieram z ciekawosci jacy sa juz duzi![]()
Zbieram siły, kasę i moze w przyszłym roku spróbuję. Juz jakiś plan się rysuje.myślę nad gyncentrum w ostravie lub nad kliniką w Białymstoku. Którą polecacie ?
To tez fajnie[emoji12] co kraj to obyczaj.Nad resztą badań w miare panuje,zrobie histero i immuno i bedzie GIT [emoji12] gorzej,ze M.musi tez zrobic,a jego nigdy nie ma[emoji6]
Napisane na LG-D373 w aplikacji Forum BabyBoom
Ech. Bardzo mi przykro. Może jak na spokojnie sobie to przetrawi to nie będzie miał nic przeciwko?Jeszcze męża musze przekonać to miała być ostatnia próba tak sie umawialismy no ale cóż, wyszło kiepsko.
To bardzo dobrze. Jutro moja kolejJestem i melduję lekarka mówiła że jest 10 jajeczek. Czy to dobrze??? jutro mam dzwonić do labo ile udało się zapłodnić i kiedy transfer. Dostałam tonę leków. Troszkę krwawię ale póki co da się przeżyć.
Motylku miałaś rację co do punkcji bo wbiciu wenflona i oklejeniu go plastrem nadeszła czarna dziura hihihi
Ech. Bardzo mi przykro. Może jak na spokojnie sobie to przetrawi to nie będzie miał nic przeciwko?
Zbieram siły, kasę i moze w przyszłym roku spróbuję. Juz jakiś plan się rysuje.myślę nad gyncentrum w ostravie lub nad kliniką w Białymstoku. Którą polecacie ?
Ile Ty już miałaś stymulacji i transferów. ?Już cos zagadywalam buntu nie było to chyba nie będzie źle, czekam jeszcze z ta rozmową aż emocje po porażce opadną bo choć tego nie pokazuje wiem ze jest mu równie ciężko.