reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Pazdziernik 2016

reklama
Betka no widzisz nie wchodziłam w twoj profil i niezawsze przy nicku to data urodzin czy lata no to niemasz na co czekac jak ja to mowie trzeba sie ogarnac i zabrac za swoje sprawy zawalczyc o swoje potrzeby

Świstak ja tez sie za prawo jazdy wzięłam! Jednak z 2 dzieci bez samochodu moze byc cieżko, wiec wzięłam sie za siebie i w poniedziałek mam pierwsze jazy a instruktora znalazłam przez tel. bo sie bałam ze jak brzuch zobaczą to nik nie bedzie chciał ze mną jeździć ;)

Świstak ja tez sie za prawo jazdy wzięłam! Jednak z 2 dzieci bez samochodu moze byc cieżko, wiec wzięłam sie za siebie i w poniedziałek mam pierwsze jazy a instruktora znalazłam przez tel. bo sie bałam ze jak brzuch zobaczą to nik nie bedzie chciał ze mną jeździć ;)
Agica własnie tego sie tak samo obawiam ja kurs mam skonczony teraz tylko ustalic date egzaminu teoretycznego i jak go zdam dopiero wtedy dokupie sobie lekcje jazd ale słyszałam ze egzaminatorzy nieprzepadaja za kobietami w ciazy i je bardzo czesto oblewaja

Świstak no co ty, jak nas z wielkimi brzuszyskami takie sapiace i dyszące zobaczą to ze strachu ze rodzic zaczniemy bez egzaminu prawko dostaniemy:)

Tak tylko zeby biedny egzaminator ze strachu nie uciekł z egzaminu. Albo specjalnie obleje i powie tak jak mojej kolezance ze jak urodzi to niech wtedy do niego przyjdzie na egzsmin to wtedy na 100%zda

To jakis cham i prostak skończony sie jej trafił, ale musiała sie wściec ja to bym chyba pobiła idiotę i powiedziała ze po porodzie to pewnie menopauza mi sie zacznie i bedzie jeszcze gorzej.

reklama
Do góry