brzusio
Fanka BB :)
Dzieki byle szybko do drugiego trymestrubrzusio spróbuj zwykłej wody i zobacz czy też mdłości po niej. ale myślę że to taki okres że po wszystkim będą nudnosci
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
Dzieki byle szybko do drugiego trymestrubrzusio spróbuj zwykłej wody i zobacz czy też mdłości po niej. ale myślę że to taki okres że po wszystkim będą nudnosci
Napisane na LG-P760 w aplikacji Forum BabyBoom
Spróbuje dziekiBrzusio ja mam po każdej wodzie nudności moze sprobuj jakiegos soku...
Ja pije jabłkowy i chyba jedyne co mi sie nie zbiera na wymioty i nudności..
Mamy roczniaków wcale wam sę nie dziwię że zastanawiacie się jak sobie dacie radę z dwójką maluchów. Mój w styczniu będzie miał prawie 4 lata i sama się zastanawiam jak dam sobie radę hehe
Mdłości niby mogą zacząć się ok 6-7tc ciąży. Też się kiedyś martwiłam bo żadnych objawów nie miałam, skarżylam się nawet mojemu ginkowi no i dopało mnie tydzień później, aż miałam dość
Hej hej są tu jakieś dziewczyny z Częstochowy i okolic?
Hej dziewczyny! Niestety źle wiadomości. Zrobiłam dzisiaj drugi raz betę po 72 h. W piątek była dokładnie 27500 a dzisiaj 38000. Więc wzrosła tylko 40% przez 72h. Dzwoniłam do mojej gin żeby skonsultować wyniki i kazała mi przyjechać dzisiaj wieczorem na wizytę. Ale niestety już nie nastawiam się na dobre wieści.