Madlein
Fanka BB :)
Cześć, któraś styczniowa mama już wie? Mi kalkulator pokazuje termin na 02.01 lub po małej korekcie długości cyklu 06.01.
Czekam na Was styczniowe mamusie!
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
GratulacjeCześć, któraś styczniowa mama już wie? Mi kalkulator pokazuje termin na 02.01 lub po małej korekcie długości cyklu 06.01.
GratulacjeHej, nie wiem czy powinnam się już witać, ale skoro formalnie jestem w ciąży to się przywitam
12dpo
Bhcg 28,7
Prog 15,5
15dpo (dzisiaj)
Bhcg 76,8
Prog 16,5
Średni dwudniowy przyrost niby 92% więc bardzo bez szału jak na ten etap ciąży...
A że jestem już po 3 ciążach biochemicznych to mam bardzo słabe nastawienie póki co...
Termin wg OM wychodzi mi 27.12. ale wiem że owu miałam 5 dni później (20dc) i wg tego termin na 1.01. i raczej jest on bardziej prawdopodobny.
Jutro mam wizytę u ginekologa bo muszę mieć wdrożona heparynę, no i zobaczę przy okazji co powie na moje wyniki i czy np nie będzie trzeba suplementować proga.
Trzymam kciuki. Ja też straciłam trzy lata temu ciążę na wczesnym etapie. Też nie chciałam się witać, ale laski ze staraczek stwierdziły, że jak pierwsza założę wątek to może będzie dobry omen.Hej, nie wiem czy powinnam się już witać, ale skoro formalnie jestem w ciąży to się przywitam
12dpo
Bhcg 28,7
Prog 15,5
15dpo (dzisiaj)
Bhcg 76,8
Prog 16,5
Średni dwudniowy przyrost niby 92% więc bardzo bez szału jak na ten etap ciąży...
A że jestem już po 3 ciążach biochemicznych to mam bardzo słabe nastawienie póki co...
Termin wg OM wychodzi mi 27.12. ale wiem że owu miałam 5 dni później (20dc) i wg tego termin na 1.01. i raczej jest on bardziej prawdopodobny.
Jutro mam wizytę u ginekologa bo muszę mieć wdrożona heparynę, no i zobaczę przy okazji co powie na moje wyniki i czy np nie będzie trzeba suplementować proga.
Ja też ze Staraczek także Cię tam widziałamTrzymam kciuki. Ja też straciłam trzy lata temu ciążę na wczesnym etapie. Też nie chciałam się witać, ale laski że staraczek stwierdziły, że jak pierwsza założę wątek to może będzie dobry omen.
Jeśli wszystko pójdzie dobrze to będę raczej grudniowa, zakończą mi ciążę w 36tc.
KochanaTrzymam za Was kciuki!![]()
Raczej rzadko się udzielałamJa też ze Staraczek także Cię tam widziałamżyczę powodzenia, oby wszystko było dobrze
![]()
Strach mnie dopadł... Boję się żeby znów nie stracić ciąży. Dlatego też jeszcze nie umiem się cieszyć.Trzymam za Was kciuki!![]()