reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Ymmm koralik ja tez mialam podawane kiedys zarodki mrozone :) Juz nie raz ktos mnie zle zrozumial,dlatego bylam mile zaskoczona ze ktos jednak sie trafil :) Ja poczatkowo za mrozenie komorek placilam 1200 zl a teraz chyba za kazdy rok 400.

Boze nie mow ze tyle wydaliscie na in vitro ze stymulacja ?
My teraz placimy 5 tys + 500 na leki
No nie licze zrobionych badan i wizyt to jakies 4 tysie
Ale ze 17 :szok:
17 mialam na mysli komercyjnie, bo refundacja sie konczy i jak widac i slychac nic dalej w tym kierunku nie bedzie. A tak to prefundacji to kazda styumulacja ok 3 tys bez kosztow wizyt

Hej ja po wizycie nie powiem zeby to bylo przyjemne ta biopsja ( bolalo jak djabli dobrze ze tylko kilka sekund) dostalam zastrzyk na wyciszenie jajnikow i rozpiske estrofenu po @ i czekam jak bedzie ok to miedzy 20 a 24 czerwca criotransfer oczywiscie 800 zl nie moje ale czego sie nie robi dla dzidziusia

Gosia, ładne wyniki, a Endo jeszcze podrosnie:) cieszy mnie Twój entuzjazm ;) ps. Pięknie ogarniasz kalendarz:)

Butterfly, czyli jest plan i do przodu! Tak trzymac:)

Annę, jak nastrój przed jutrem?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Anika,do 13 godz.musze ogarnac w pracy pare innych,znacznie mniej przyjemnych spraw;)jak to ogarne to jade na rozmowe,ustalimy co i jak,sprobuje cos od niego wyciagnac na temat wysokosci endometrium,bo kazda klinika ma swoje zdanie i zobaczymy co dalej...wazne ,ze się coś w kierunku dzieje:)

Dziwnie to strasznie delikatnie powiedziane.
Bystra pani dr wczoraj pyta sie mnie jak dzieci leza zamiast zrobic usg. Potem pyta sie czy chce byc zbadana...odkrywczo stwierdzila,ze szyjka jest skrocona w 80% ale nie wspomniala czy sie rozwiera. Jakby interesowalo ja to co mowie to wiedzialaby,ze od ok 2 mcy szyjke mam tak skrocona.
I o malo nie rozesmiala mi sie w twarz,ze chce sie na cc umowic. Ze nie istnieje cos takiego jak planowane cc. Tylko dziwnym trafem tyle kobiet sie umawia...
Ciaza po ivf,ani to ze jest blizniacza nie mowi o tym ze bedzie rozwiazana przez cc. Szkoda tylko ze doswiadczeni lekarze z tego szpitala nie kazaliby mi rodzic sn tym bardziej,ze dzieci sa w poprzek. I nikt nie bedzie ryzykowal. Za to mloda pani wie lepiej.
Jej wniosek,mam sie zglosic jak bedzie sie cos dzialo albo w terminie porodu.
Teraz najlepsze. Musiala sie komus pochwalic ze bylam i ze mnie odeslala. Dzis miala tel ze szpitala z inf ze bylam wczoraj itd i zeby zglosic sie za tydz. Wiec chyba komus sie oberwalo...

Czy wody sa ok to sie zastanawiam,jej to nie interesowalo. Ktg tez miala gdzies,przeciez nie zglaszam,ze sie cos dzieje...

O ja pikole to jeszcze tacy lekarze konowaly istnieja pani to chyba do papierkowej roboty powinna byc skierowana :oo:

Dziewczyny kiedy najwcześniej jest sens sprawdzić betę? 3 dniowy zarodek.
Korci mnie zeby jutro a to dopiero będzie 6dpt.
3 lata temu pamietam, że przy 5 dniowych lekarz zalecił pierwsze badanie 6dpt.

Jakie macie doświadczenia? Juz mnie nosi...

Gosia, ładne wyniki, a Endo jeszcze podrosnie:) cieszy mnie Twój entuzjazm ;) ps. Pięknie ogarniasz kalendarz:)

Butterfly, czyli jest plan i do przodu! Tak trzymac:)

Annę, jak nastrój przed jutrem?

Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom

Kochana a po czym stwierdzasz ze jestem tak entuzjastycznie nastawiona.
Hehe bo ja chyba stwierdzam ze jestem klebkiem nerwow :)

reklama
Do góry