U mnie ivf z lekami refundowanymi, badaniami, wizytami ok 14 tys. Teraz szykujemy się na ok 11- 12 tys
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
17 mialam na mysli komercyjnie, bo refundacja sie konczy i jak widac i slychac nic dalej w tym kierunku nie bedzie. A tak to prefundacji to kazda styumulacja ok 3 tys bez kosztow wizytBoze nie mow ze tyle wydaliscie na in vitro ze stymulacja ?
My teraz placimy 5 tys + 500 na leki
No nie licze zrobionych badan i wizyt to jakies 4 tysie
Ale ze 17![]()
Dziwnie to strasznie delikatnie powiedziane.
Bystra pani dr wczoraj pyta sie mnie jak dzieci leza zamiast zrobic usg. Potem pyta sie czy chce byc zbadana...odkrywczo stwierdzila,ze szyjka jest skrocona w 80% ale nie wspomniala czy sie rozwiera. Jakby interesowalo ja to co mowie to wiedzialaby,ze od ok 2 mcy szyjke mam tak skrocona.
I o malo nie rozesmiala mi sie w twarz,ze chce sie na cc umowic. Ze nie istnieje cos takiego jak planowane cc. Tylko dziwnym trafem tyle kobiet sie umawia...
Ciaza po ivf,ani to ze jest blizniacza nie mowi o tym ze bedzie rozwiazana przez cc. Szkoda tylko ze doswiadczeni lekarze z tego szpitala nie kazaliby mi rodzic sn tym bardziej,ze dzieci sa w poprzek. I nikt nie bedzie ryzykowal. Za to mloda pani wie lepiej.
Jej wniosek,mam sie zglosic jak bedzie sie cos dzialo albo w terminie porodu.
Teraz najlepsze. Musiala sie komus pochwalic ze bylam i ze mnie odeslala. Dzis miala tel ze szpitala z inf ze bylam wczoraj itd i zeby zglosic sie za tydz. Wiec chyba komus sie oberwalo...
Czy wody sa ok to sie zastanawiam,jej to nie interesowalo. Ktg tez miala gdzies,przeciez nie zglaszam,ze sie cos dzieje...
Gosia, ładne wyniki, a Endo jeszcze podrosniecieszy mnie Twój entuzjazm
ps. Pięknie ogarniasz kalendarz
Butterfly, czyli jest plan i do przodu! Tak trzymac
Annę, jak nastrój przed jutrem?
Napisane na SM-G530FZ w aplikacji Forum BabyBoom