pisanka89
Fanka BB :)
Gosia ty w bocianie jesteś?Kochana a po czym stwierdzasz ze jestem tak entuzjastycznie nastawiona.
Hehe bo ja chyba stwierdzam ze jestem klebkiem nerwow![]()
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gosia ty w bocianie jesteś?Kochana a po czym stwierdzasz ze jestem tak entuzjastycznie nastawiona.
Hehe bo ja chyba stwierdzam ze jestem klebkiem nerwow![]()
No ale ja tez robie prywatnie bo za pozno bylo zeby sie zalapac na program ???Gosia tak niestety wychodzi jak sie robi prywatniemi tez cos około tego wyszlo a to jeszcze nie koniec...
A robilam z 3 dniowym w 9 dpt i wyszly 2 krechy. Nie ryzykowalabym jeszcze,to tak fajnie czuc sie troche w ciąży,a jak wyjdzie negatywny to cie nerwy zjedza i nas razem z TobąDziewczyny kiedy najwcześniej jest sens sprawdzić betę? 3 dniowy zarodek.
Korci mnie zeby jutro a to dopiero będzie 6dpt.
3 lata temu pamietam, że przy 5 dniowych lekarz zalecił pierwsze badanie 6dpt.
Jakie macie doświadczenia? Juz mnie nosi...
I to odrazu przy transferze sie placi czy jakos pozniej ??U mnie jest tak : Opłata za zamrożenie embrionów wynosi 670 PLN za rok, przechowywanie embrionow przez pierwszy rok jest bezpłatne.Opłata za kazdy kolejny rok wynosi 400 PLN.
Nie w ArtemidzieGosia ty w bocianie jesteś?
Gosia to tez zależy od kliniki, ilości wizyt, badań itd.No ale ja tez robie prywatnie bo za pozno bylo zeby sie zalapac na program ???
To ze niby mowicie ze jeszcze wiecej nam wyjdzie![]()
Za mrożenie placilismy po punkcji, jak nam powiedzieli ile sie zaplodnilo.I to odrazu przy transferze sie placi czy jakos pozniej ??
Dobranoc jutro znów nogi w góręTak na dobranoc kciukasy za jutrzejsze wizyty![]()
25: Annemarie - wizyta przed histeroskopią
25: Natalia89 - betowanie
25: gosia321 - wizyta w trakcie stymulacji
27: pisanka83 – wizyta u gin prowadzącego ciążę w klinice
27: truskawka - wizyta przed crio
27:koralik83 - betowanie
27:gosia321 - wizyta kończąca stymulacje
28: Mgs - urodziny
30: Kajka*89 - wizyta w klinice przed crio
30: Falka - kontrolne usg w trakcie ciąży (bijące serduszko)
30: malutkikaczorek - kontrola progesteronu
31: szila - badanie prenatalne w I trymestrze
31: Nikaa - wizyta u gin prowadzącej ciaze
CZERWIEC
1: anika - usg polowkowe
1: ewelin86 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
1: onadlaniego - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: olusja 1987 - wizyta u gin prowadzącego ciazę
6: Ewa651 - wizyta u gin prowadzącego ciążę
6: Natula - wizyta z rozpisaniem stymulacji
6:malutkikaczorek - betowanie
8: MartinaM - wizyta kontrolna w trakcie ciąży
20: butterfly -wizyta z rospiska stymulacji
29: anika - wizyta u gin prowadzącego ciążę
Skontrolujcie kalendarz gdzie ktora dopisać![]()