reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy siedzące w domach z dziecmi

wczoraj nie zdążyłam powiedziec dobranoc, ale dziś mówię dzień dobry

u nas leje od samego ranka,

a sąsiad daje czadu :wściekła/y::angry: już jest cały spuchnięty od picia :no: a miał wyjechac i jakos się nie zapowiada na to :no:

reklama
Dzień dobry! Już myslałam ze nic nie uda mi sięnapisac bo mój synuś dziśstraszna maruda ale właśnie usnął. Jednak zęby tak mu dokuczają:tak:Jeszcze jutro i będzie ok bo jego zawsze tak 3 dni męczy:tak:No ja też się zgadzam że grupowe wyjazdy fajne jak się nie ma dzieci bo wtedy można sobie poszalec, po dyskotekach czy pubach pochodzic itd. a z dziecmi już nie chyba że się ma opiekunkę:-DAlbo zostawi dzieci same w hotelu tak jak Ci co im dziecko w Portugalii porwali- Maddie. Wiecie co ja jak słucham o takich rzeczach to aż mi się ryczec chce ale wogóle jak można takie małe dzieci same w hotelu zostawic:no::wściekła/y::shocked2:
Sewa to napewno śmiesznie mówisz o ile coś mówisz:-DMiałam kiedyś taką sytuację jak struny sobie zdarłam :tak:Śmiesznie to brzmi ale jest strasznie i wcale sięnie śmiejębidulko z Ciebie. Szybko wracaj do formy:-)
Pycha Maja urocza w kiteczkach:tak:
Ania ale w Tobie złości dziewczyno:-DAle tak na serio to jak masz jechac z kimś i się męczyc to lepiej jechac samemu i fajnie się bawic we własnym gronie:tak:
No a ja idę sprzątac a pózniej nie wiem co będę robic może wędrowac po bazarkach i centrach handlowych:happy:

Witam:-) a u mnie slonce od rana i bezchmurne niebo i znow na dzis ma byc upal:cool2::cool2::cool2:
Pycha No widze ze Majka juz sobie daje zakladac ozdobki na wlosy:tak:Slicznie wyglada:-)Na sasiada dzwon do strazy miejskiej,non stop.jak tylko bedzie odpowiednia godzina choc i w dzien przez 24 godziny nie mozna tak halasowac, mozesz poprosic o dyskrecje:tak:A jak katar u Majki?

A ja nie weiem jakie mam plany na dzis,moze nad ten Zalew pojedziemy:dry:Ma przyjechac tez moja tesciowa i szwagierka,kupily Vanessce kostium 2 czesciowy:tak::-)Napewno bede sie opalac:cool2::cool2::cool2::cool2::cool2::cool2:MILEGO WEEKENDU

Pycha No widze ze Majka juz sobie daje zakladac ozdobki na wlosy:tak:Slicznie wyglada:-)Na sasiada dzwon do strazy miejskiej,non stop.jak tylko bedzie odpowiednia godzina choc i w dzien przez 24 godziny nie mozna tak halasowac, mozesz poprosic o dyskrecje:tak:A jak katar u Majki?

ciesze się, że daje sobie zrobić kiteczki, bo nie chciałam jej obcinac grzywki

a sąsiad w sumie non stop nie gra, tylko czasem ma takie odpały i to najczęściej wtedy kiedy Majka idzie spac, albo tak wczesnie rano jak dziś albo wieczorem :no: a strazy miejskiej u nas nie ma :-)

a jesli chodzi o zdrówko to prawie OK, tylko czasami jeszcze zakaszle

iwonka ty o opalaniu mówisz????? :szok: u nas dzis leje od ranka, nie wiem co będziemy robić, bo nie usmiecha mi sie siedzieć w domku :no:

aniab mi tez się płakac chce, jak słysze takie straszne historie dotyczace dzieci :-( o tej dziewczynce słyszałam, ale nie miałam pojęcia, że rodzice zostawili ją samą w pokoju :no:

Dzień doberek! U mnie kolejny upalny, słoneczny dzień:szok::szok::szok: Co do mojej mowy wróciła :tak::tak::tak:. Nie pisałam wczoraj już nic bo moja mama przyszła do mnie na noc. Robiła za tłumacza dla Jędrka ;-):-D Przyszła bo stwierdziła, że ja taka bidulka jestem to ze mna posiedzi :tak: Kochana ta moja mama :tak::tak::tak:
Jędrek wstał dziś o 9:45 :szok::szok::szok::szok: już sprawdzałam czy gorączki nie ma :tak:ale nie. Osłabiony jest i pewnie musiał to odpać.

Pycha Majka wygląda super w kiteczkach :tak: zazdroszczę deszczu. Jak my teraz siedzimy w domu to ten upal mnie zabija :-(

Iwonka oby dziś doszedł do skutku wyjazd nad zalew :-D

Aniab życzymy lepszego samopoczucia dla małego zębolka :tak:

Idę ogarnąć trochę mieszkanie. Miłego dnia życzę.

Witajcie.
U mnie od rana burza,burza,leje,poprostu oberwanie chmury...
My siedizmy w domciu,a wieczorem nasz tatuś przyjedzie i będzie super..Tylko kurde pogody nie ma i w domu chyba posiedizmy...

Kurcze wiecie co mój ojciec wymyślił,że jedzie na 30-40 dni do pracy do Nato(bo on wojskowy od samolotów,a tam potrzebuja) i ja mam sie jego dwójka dzieci zająć,tzn moimi siostrami...Jedna 13 lat a druga 17 lat. No kurde a ja??? MOje wakacje itp... To juz nie będize too... A Mój mąż jak to usłyszy to od razu sie nie zgodiz,a ja chcia.łąbym ojcu piomóc, zawsze jestem taka dupa i dma sie namóić...bo ich mi skzoda..:zawstydzona/y:i co ja mam robić..??

Witam jak zwykle w sobotę mało czasu na wszystko.
Ola K Kuba super sprawa na pewno będzie wesoło.
Co do wakacji i namiotu to super sprawa nawet z dziećmi.Mieliśmy jechać właśnie pod namioty do Chorwacji w tym roku ze znajomymi ale koleżanka pracę dorwała w prokuraturze i po urlopie.Więc jedziemy nad polskie morze sami no ale nie pod namiot.A do tego jej mąż teraz jeszcze wyjeżdża do Irlandii.
Pycha super kitki:yes:
Ewcia no to masz problem.

reklama
Witajcie!! Wkońcu mam czas trochę naklikać!!
Ewcia no faktycznie trudna sytuacja:rolleyes:!!! A siostry nie mogą jechać z Wami na wakacje przecież to już duże pannice i pomogłyby Ci przy dziecku a Ty z Mężem byś odpoczeła:confused:???
A tak na marginesie to gdzie Twój tato ma jednostkę bo mój wujek był kiedyś wojskowym (też od saolotów)????

U mnie co dziennie jest kilka burz!! Wczoraj koleżance aż korki w domu wywaliło!!!

Do góry