reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Mgs bardzo ci gratuluje...wiem ze teraz masz inne rzeczy na glowie ale czy moglabys mi cos o sobie napisac. Jak chcesz to prywatnie. Chcialabym poznac twoja historie bo ja tez mam jajniki pco. Dajesz mi nadzieje i chcialabym wiedziec co przeszlas. I troche nie doczytalam czy to naturals czy in vitro

Mgs gratuluje!! To co maluszek zrobił prezent na dzien matki :-)

Dziewczynki ja tez poproszę o kciuki. Jadę do szpitala, bo cos sie dzieje. Wczoraj żywa krew w śluzie była i boje sie o szyjkę. Wiem,mżeby wasze kciuki robią cuda wiec i dlatego proszę o zaciskanie ;-)

Dziewczyny czy wogole takie coś się zdarza ? Ze ktos podchodzi do in vitro i nagle bum? Bo jakoś mi się wierzyć nie chce ..
Zdarza się, jesteś tego najlepszym przykładem :-)
Gratuluję! Ale się cieszę, dałaś nam tu nadzieję na przyszłość! Takie wiadomości były tu teraz potrzebne. Cudownego dnia mamy :-*

Wiecie co kiedys to jednak bylam malo poinformowana. W sumie jak 3/4 społeczeństwa. Nie smiejcie sie ale myslalam ze jak juz in vitro to zawsze sie udaje i jest to krok ze 100% skutecznoscia. Dopiero jak brak ciazy dotknal mnie i widze na forum wzloty i upadki to widze ze nie zawsze sie udaje. I to jest przykre...

Mgs gratuluje!! To co maluszek zrobił prezent na dzien matki :-)

Dziewczynki ja tez poproszę o kciuki. Jadę do szpitala, bo cos sie dzieje. Wczoraj żywa krew w śluzie była i boje sie o szyjkę. Wiem,mżeby wasze kciuki robią cuda wiec i dlatego proszę o zaciskanie ;-)
Trzymaj się Kochana &&&&&&& :*

Wiecie co kiedys to jednak bylam malo poinformowana. W sumie jak 3/4 społeczeństwa. Nie smiejcie sie ale myslalam ze jak juz in vitro to zawsze sie udaje i jest to krok ze 100% skutecznoscia. Dopiero jak brak ciazy dotknal mnie i widze na forum wzloty i upadki to widze ze nie zawsze sie udaje. I to jest przykre...
Ja też na początku byłam przekonana, że na 100% in vitro sie udaje. A później jak piszesz rozczarowanie, że nie wysżło za pierwszym razem. Dopiero później zaczęłam szukać inf na ten temat. Chociaż lekarz mówił, że to ok 30-40% szansy na powodzenie. Każda z nas by chciała, żeby udało sie za pierwszym razem. Ale niestety nie zawsze się udaje

reklama
Kochana ty bedziesz miala na dzien dziecka swoj prezencik :*
Powiedz mi jak to bylo u ciebie ze przekonalas lekarzy zeby podali 2 komorki ?
Mi dr R i dr D powiedzieli ze za mloda jestem na podawanie 2
Gosiu moje długie lata starań, słaba odpowiedż na stymulację, mała ilość komórek i tylko dwa zarodki, nawet nie musiałam pytać,my byliśmy zdecydowani na 2 i tyle mi podano, embriolog jak do mnie dzwonił zapytał tylko czy jeden, czy dwa i tyle... o nic nie musiałam prosić. My podchodziliśmy komercyjnie, może też dlatego.

Do góry