gosia321
Fanka BB :)
Juz poprawiamKochana mnie na 27 lipca na cesarkę. Nie na czerwiec[emoji14]
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Juz poprawiamKochana mnie na 27 lipca na cesarkę. Nie na czerwiec[emoji14]
Napisane na MotoG3 w aplikacji Forum BabyBoom
Może ona woli zwykły obiad hihihi a nie jakieś cuda
Witaj
Powodzenia
Jestes na dlugim czy krotkim protokole ?
I jak pierwszy zastrzyk ?
Panicznie boje się igieł, nawet takich małychwiec zastrzyki robi mój mąż, a ja głowę w druga stronę
Dziś dzień 3,w czwartek pierwszy monitoring
Możesz wyjaśnić mi dokładnie znaczenie tych protokołów? Moj lekarz nie używał takiego sformułowania.
Kaczorku leczyć się w Invimed w Warszawie? Jeśli tak to u kogo?Ja tez oddałam juz krew i wynik po 15.Co ciekawe rano zrobiłam test i nadal są dwie kreski,pójdę dzisiaj do lekarza tu u siebie i zobaczę co on na to powie bo ten z invimedu tylko betę karze powtarzać i czekać i co... :/
Ja w Invimed. Byłam w Novum na początku, ale zlecAli strasznie dużo drogich badań, co do których nie było wskazań (potwierdziło to 2 lekarzy). I tak trafiliśmy z mężem do Invimed, do lekarza a kontrolę badań męża i juz zostaliśmy. Mam nadzieje,ze to będzie dobry wybór.Moniusia jak u ciebie z zarodkami? Daj znać kochana.
Najki? A u ciebie jak tam?
Beata a gdzie się leczysz?
Ja w Invimed. Byłam w Novum na początku, ale zlecAli strasznie dużo drogich badań, co do których nie było wskazań (potwierdziło to 2 lekarzy). I tak trafiliśmy z mężem do Invimed, do lekarza a kontrolę badań męża i juz zostaliśmy. Mam nadzieje,ze to będzie dobry wybór.
Ja u dr RokickiegoBeataWarszawa ja zaczęłam chodzić do Invimedu w Warszawie i jestem pod opieką dr Ziółkowskiej, a TY ?
Ja u dr Rokickiego
Konkretny facet, ja gadula ze zdolnością do lekkiego czarnowidzenia,wiec mnie stopuje z zapedami w złą stronę
Ale o Ziolkowskiej czytałam dobre opinie.