Ewunka
Fanka BB :)
Czasem to samo inny wynik zrobi . Nie przejmowała bym się tym .Laboratorium te same co poprzednio. Kurde teraz to się obawiam żeby znowu coś nie wyszło ;(
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czasem to samo inny wynik zrobi . Nie przejmowała bym się tym .Laboratorium te same co poprzednio. Kurde teraz to się obawiam żeby znowu coś nie wyszło ;(
Witam teraz na tym wątku .Czesc dziewczyny! Od dawna Was sledze, ale dopiero dzis pisze, bo jestem wlasnie po pierwszym zastrzyku gonalu. Mam endometrioze, cysty czekoladowe na obu jajnikach, od 3 miesiecy bylam wprowadzona w menopauze decapeptylem i dzis zaczelam cykl przed in vitro. Powiem szczerze, ze stresuje sie dosc mocno, ale uspokoil mnie fakt, ze zatrzyk byl latwy i bezbolesny. Pojutrze zaczynam menpur i mam nadzieje, ze bedzie podobnie. Jesli nie macie nic przeciw to chcialabym dolaczyc, bo z Wami wydaje sie byc latwiej...
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
To jest udrękaRaz tak a potem orgametril...wiem...punkcja to nic...ale czekanie na tel od embriologa co i jak to musi byc udreka..
WitajCzesc dziewczyny! Od dawna Was sledze, ale dopiero dzis pisze, bo jestem wlasnie po pierwszym zastrzyku gonalu. Mam endometrioze, cysty czekoladowe na obu jajnikach, od 3 miesiecy bylam wprowadzona w menopauze decapeptylem i dzis zaczelam cykl przed in vitro. Powiem szczerze, ze stresuje sie dosc mocno, ale uspokoil mnie fakt, ze zatrzyk byl latwy i bezbolesny. Pojutrze zaczynam menpur i mam nadzieje, ze bedzie podobnie. Jesli nie macie nic przeciw to chcialabym dolaczyc, bo z Wami wydaje sie byc latwiej...
To z Menopurem też Ci pójdzie gładkoButterfly - ja naprawde nie poczulam ani wbicia ani wstrzykiwaniamaszynka do robienia tego jest rewelacyjna
Tak tak pękła.. a ja myślałam że ból od pecherza. Jejku to też już dużo przeszłas przez endo. Trudno z tym walczyć. Operacja wodnika? Możesz mi wyjaśnić o co chodzi? Nie znam tego określeniaPękła Ci torbiel endometrialna![]()
Puf. ... to też miałaś przygody.
Ja miałam operacje Wodnika przed in vitro i wtedy przy okazji usunęli mi zrosty i torbiele . Wcześniej odkleili jajniki od pleców . Jak tylko zdjagnozowali endo postanowili agresywne leczenie wysokie dawki jak juz miałam podchodzić wodniak operacja wyciecia jajowodu. Teraz walczę by lewy dał jajka no i wierzę że prawy wstanie bo po operacji śpi. A z pępka juz mi się znów krew leje. ....
Raz mi pękła torbiel ..... było podejrzenie ze to potworniak ..... ale pękł oczy mi wyszły na wierzch z bólu ale na obserwacji tylko byłam po 3 miesiącach znikł. ....nikt do końca nie wie co to za torbiel była. ......
Dziwna strategia kiedy podgląd. ?Ewunka, 2 dni gonalu 275, a potem juz 200. Od 3go dnia menopur 75.
Lekarz powiedzial mi, ze nie jestem latwym przypadkiem i ze punkcja moze byc trudniejsza niz zwykle. Ten to umie pocieszyc...
Aaa i mowil, ze witamina D jest teraz w modzie [emoji16] - nawiazujac do zdjecia [emoji4] i ze mam ja brac (Ovusitol)