Mavi miałas tylko jedna blastke tak? a mialas jakies objawy tego 6 dnia?
Tak jedna blastke i nie miałam żadnych objawów. Tez sie strasznie tym martwiłam. Wiec nie ma zasady
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mavi miałas tylko jedna blastke tak? a mialas jakies objawy tego 6 dnia?
Raz wychodowalam dwie to wynik e mialam 5600...a potem hiperstymulacje97 e2 to żaden szał, ale tak wysokiego jeszcze nie miałam... o ile to nie jest jakieś wesołe stado pęcherzyków w wielkościach mizernych to mamy jakiś progres ;-) może w końcu uda się wyhodować jakąś komórkę![]()
Hmmm mnie nawet piersi nie bola ani nic nie urosły, ale mam cały czas takie rozciagnie jakby w brzuchu i wczoraj mialam kłucie tak jakby w jajniku. A ile miałas bety w 6 dniu? Mavi dałas mi naprawde nadzieje na jutro :*Tak jedna blastke i nie miałam żadnych objawów. Tez sie strasznie tym martwiłam. Wiec nie ma zasady
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
6 mozna zapladniac? To i tak niezle chyba bo ktos mi mowil ze slyszal ze tylko 3 , to juz w ogole mi sie wydawaly nikle szanse tak jak np w moim wypadku...Mysle ze in vitro nie jest takie zle, tez sie bałam na poczatku, ale nie ma w sumie czego. Teraz sa ograniczenia, ze mozna tylko 6 komórek zapłodnic, u wiekszosci dziewczyn najczesciej i tak nie zostaje nic do mrozenia lub 2-3 mrozaczki, po ktore zawsze mozna wrocic, wiec nie ma co sie az tak stresowac. Jedynie co do koszta sa wysokie, ale to juz sami musicie zdecydowac, czy bedzie was na to stac.
6 mozna zapladniac? To i tak niezle chyba bo ktos mi mowil ze slyszal ze tylko 3 , to juz w ogole mi sie wydawaly nikle szanse tak jak np w moim wypadku...
Racja szansa bedzie nie wiem 5% chyba tylko powodzeniaOd listopada chyba jest, ze mozna tylko 6, ale chyba po 35 roku zycia mozna wszystkie. Pisiorki pracuja nad tym, zeby można tylko 1 zapładniac, to juz wtedy in vitro nie bedzie miało sensu zadnego.
97 e2 to żaden szał, ale tak wysokiego jeszcze nie miałam... o ile to nie jest jakieś wesołe stado pęcherzyków w wielkościach mizernych to mamy jakiś progres ;-) może w końcu uda się wyhodować jakąś komórkę[/QUOT
A ok, teraz pojelam o czym mowisz.powodzenia
![]()
Racja szansa bedzie nie wiem 5% chyba tylko powodzeniaJa do tej pory mialam 6 zapladnianych ,ale ja podchodzilam z rzadowego programu. Mam jeszcze komorki zamrozone wiec pewnie kiedys je sprobujemy "ozywic"
chyba ze uda sie naturals co by bylo zbawieniem
![]()