Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Notka: This feature may not be available in some browsers.
No wlasnie juz te ogolne mam zapisane, zastanawiam sie co jeszcze. No nic moze w miedzy czasie coś wyjdzie. Moj szanowny maz to wymyślił takie pytania ze dobrze ze wczesniej go zapytalam bo bym go zamordowala jakby je zadal![]()
Witajcie!
Jestem już w domujednak dziś porodu nie będzie
dzięki za kciuki!
Wypuścili mnie z 1cm rozwarcia,ktg ok, wód mało, ale jeszcze może być. Za tydzień w środę wizyta, ale moja gin uważa, że mam już rodzić
Gwiazda,Aga- macie już dzidziolki!!! gratuluję!
Wspolczuje ci masakra poprostuNeedi- podobno mogę w każdej chwili się kluć, ale powiedziała że nie będzie to dziś
Sylwia- mam tak od kilku dni i mała zeszła mi bardzo nisko

w godzinę do dwóch ale boleśnieIwona35- jak napiszesz, ze szybko i bezboleśnie to idę do Tarzana jak wróci z pracy![]()
Nieufna- ja teeeż poczytam, mnie nie nudzisz
Needi- podobno mogę w każdej chwili się kluć, ale powiedziała że nie będzie to dziś
Sylwia- mam tak od kilku dni i mała zeszła mi bardzo nisko
Mój mały ma głowę tak nisko że jak mi dopplera robił lekarz to majty mi prawie całkiem zsunął i jeździł po... no własnie tam, więc Was rozumiem w bólu bo mnie tak szarpią te pachwiny, że jeszcze trochę i zacznę myśleć by od kogoś kule pożyczyćWspolczuje ci masakra poprostuaz mi sie plakac chce tak boli