reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie wiem gdzie mieszkasz,ale w Warszawie mają być po 12:00. Alleluja!!! :)
chyba wyjdę i zatańcze w deszczu[emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Tylko żeby u mnie nie padało :o
Ja uwielbiam 40 st i leżeć plackiem i tylko się przekręcić z boku na bok.
Lato to ma być lato . Raz dwa na łąkę witaminę łapać

Dzięki dziewczyny, jakoś jak nas dotyczy temat to zawsze bardziej pesymistycznie sie podchodzi :p
Kurczę u nas tez gorąco, w domu mamy klime, ale dopiero koło soboty sie tam przenosimy, zaraz jedziemy sie tam schłodzić :D

Nie wiem gdzie mieszkasz,ale w Warszawie mają być po 12:00. Alleluja!!! :)
chyba wyjdę i zatańcze w deszczu[emoji14]

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Ja w świętokrzyskim :) No ciekawe czy u Ciebie będą :p Siostra moja w Wawie mieszka to mi napisze :D
Wczoraj jak patrzyłam na pogodę to w całej Polsce burze, a u nas gorąco :(
Ile bym dała, żeby na deszcz wyjść

I jakie lody na śniadanie. ? Jesteś tym co jesz :-p a jajka-dzieci mają być zdrowe różowe i okraglutkie :-p .

2016-06-26 09.09.22.jpg

Załączniki

• 2016-06-26 09.09.22.jpg
    2016-06-26 09.09.22.jpg
    196,8 KB · Wyświetleń: 436
reklama
Do góry