reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Wspolnie czekajmy na 2 kreseczki- na pewno sie uda!

sancia no ja współczuję jak się ma ciągłe mdłości choć u mnie może też się rozkręcą hahahaha ;p
oby jednak nie ;p

reklama
sancia no ja współczuję jak się ma ciągłe mdłości choć u mnie może też się rozkręcą hahahaha ;p
oby jednak nie ;p
Ja q tej ciazy mam zdecydowanie wszystkie objawy od wymiotow,slinotoku,chrapania,zapachy itd... Po krew na dziaslach. Masakra. Najlepsze jest to ,ze z rana dzis znow wymioty. Ogolnie niby mam ten 17 tydzien ,ale mam uczucie pełnego brzucha i od niedawna czuje normlanie jak dzidzia uciska mi na jelita i pęcherz. Ide siusiu mam uczucie jakbym miala pęcherz wypelniony po brzegi a siadan i 4 krople i za 5 minut znow

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Sancia- normalnie jakbym ja to pisała !! Jak masz wszystkie objawy świata to bedzie dziewuszka moze sie mylę ale stawiam na girl [emoji179][emoji1407]

Napisane na iPhone 6 w aplikacji Forum BabyBoom
MILENA [emoji1407][emoji166][emoji195]. 31 TC

AniaH - Anulka jesteś ! :-) nawet nie gadaj ze urodzę wcześniej ! Nie kracz mam remonty cały sierpień urodzę i do kurzu z mała hahaha bidulka

Sancia- normalnie jakbym ja to pisała !! Jak masz wszystkie objawy świata to bedzie dziewuszka moze sie mylę ale stawiam na girl [emoji179][emoji1407]

Odliczam dni do 29... Bardzo bym chciala mala pipcie w domu bylaby równowaga: )

Napisane na LG-K420 w aplikacji Forum BabyBoom

Jak się gdzieś pomyliłam to piszcie, poprawię ;)
Wychodzi na to, że póki co mamy 5 dziewczynek i 5 chłopców ;D
tabelka...05.07....jpg

Załączniki

• tabelka...05.07....jpg
    tabelka...05.07....jpg
    89,5 KB · Wyświetleń: 132
Ciekawe czy dżoł i Kasia (2-przepraszam ale jakoś trzeba rozróżnić obie Kasie ) zdecydują się z nami zostać czy uciekna na mamuskowe forum . dziewczyny określić się proszę i zgłosić do Nuśki to was wklepie w tabelkę ;)

Dopadly i mnie skurcze przepowiadajace. .. ech. I ciągnięcie w okolicy pępka[emoji14]

♡ 26 ♡ Tymon ♡

reklama
Hej ho Ania Ha :D fajnie ze piszesz :**

Ja poprasowalam kolorowe ubranka.

Mnie też zaczynają skurcze nawiedzac. Długo nie trwają i nie są bolesne ale takie nie wiem... duszą ?

Ignaś 35 tc [emoji173]

Do góry