BeataWarszawa
Fanka BB :)
Ile trwa długi protokół? Daje jakieś większe prawdopodobieństwo lepszych komórek?A to dlatego tak szybko![]()
Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ile trwa długi protokół? Daje jakieś większe prawdopodobieństwo lepszych komórek?A to dlatego tak szybko![]()
Ja mam a co chcesz wiedziecJeszcze nie ustalal dawek. Ale napominal,że podobnie jak ostatnio bo dobrze zareagowalam i 50% komórek pobranych było dojrzałych, wiec całkiem ok wynik.
Jeszcze musze pójść do endokrynologa i zrobić badania na tarczyce, bo mam Hashimoto i wysokie przeciwciała
Z tego co pamiętam któraś z was też ma Hashimoto. Tylko nie pamiętam która
Miesiac antykow 2 tygodnie gonapeptylu o ok 2 tygodnie wlasciwej stymulacjiIle trwa długi protokół? Daje jakieś większe prawdopodobieństwo lepszych komórek?
Jakie masz tsh i przeciwciała?Ja mam a co chcesz wiedziec
Drugi raz idziesz tym protokołem? Jeśli tak to skąd taka decyzja?Miesiac antykow 2 tygodnie gonapeptylu o ok 2 tygodnie wlasciwej stymulacji
Beata,ja też mam długi protokół. Mój lekarz twierdzi, że ten jest lepszy. Poprzednio pobrali mi 5 komórek, 4 zdolne do zapłodnienia, wszystkie się dzieliły.Drugi raz idziesz tym protokołem? Jeśli tak to skąd taka decyzja?
Wszystkie Ci przetrwały?Beata,ja też mam długi protokół. Mój lekarz twierdzi, że ten jest lepszy. Poprzednio pobrali mi 5 komórek, 4 zdolne do zapłodnienia, wszystkie się dzieliły.
Teraz też zaczynam długi protokół, ale będą drobne modyfikacje. Oprócz gonapeptylu i menopuru mam mieć 3 zastrzyk. Za miesiąc już będziemy wiedzieć, jaki jest tego efekt.
Przeciwciala powyzej 190 a tsh w normie bo od 8 lat na lekach ale ogolnie zawsze bylo w granicach normy. U mnie hashi potwirdzklo usg tarczycy ktora jest cala w tzw dziurach
Pierwszy dal dobry rezultat bo bylo 5 dobrych zarodkow przy minimalnych dawkach hormonow wiec stwirdzili ze nie ma co zmieniac. A ogolnie wszystkich jajek mialam ponad 20 w tym 7 z dojrzalymi komorkami. Hmm czy ten protokol daje lepsze komorki nie wiemDrugi raz idziesz tym protokołem? Jeśli tak to skąd taka decyzja?