reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

reklama
Nie jestem z Łodzi ale tam (konkretnie w Rzgowie) dostałam się do programu, chyba z Tobą już wymieniałam doświadczenia. Niedrożne jajowody, mnie suę udało za pierwszym razem.
W niedzielę tam pewnie nikogo nie ma. Jutro zadZwonią [emoji4]
Tak pamietalam :) powied mi jeszcze po transferze id razu do domku pojechalas? Ja mam jakies 100km do gamety..cos czuje ze dzisiejsza nocke mam z glowy...

Tak pamietalam :) powied mi jeszcze po transferze id razu do domku pojechalas? Ja mam jakies 100km do gamety..cos czuje ze dzisiejsza nocke mam z glowy...

Ja na transfer sama pojechałam z Wawy. Po transferze tylko siusiu i od razu wróciłam samochodem.
Będzie dobrze, stymulacja poszła super. Jakie m ma nasienie?

Ewuniu tylko obawiam się że transfer może być odlozony jak będą za wysokie wyniki:/ wiem że marudze ale chyba hormony mną rządzą.

Napisane na HTC Desire 620 w aplikacji Forum BabyBoom
Targaja Tobą hormony .
Pociesze Cię ze mię masz się czego bać u mnie mówią ze in vitro za kilka lat tu będzie tylko ze sniezynek.
Pamiętaj co się odwlecze to nie uciecze . Nie bój się tego ze może odwolaja v transfer . Są inne strachy

U mnie w rodzinie były ciążę bliźniacze, na szczęście wszystko było ok.
Ja jestem rok starsza i od początku biorę 2 zarodki. Mam nadzieje,ze chociaż 1 się przyjmie :) a jakby były bliźniaki to było by super. Moja sąsiadka zaszła w naturalna ciążę z...trojaczkami :) Było jej ciężko,głównie fizycznie. Lekarze od początku mówili, że poród tylko przez cesarskie cięcie. Z tego co pamiętam to poród był na jakieś 2 tyg przed terminem.
Pewnie wszystko zależy od stanu zdrowia przyszłej mamy.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom
U mnie sa restrykcje wiekowe :)
Ja i tak chcem cesarke. A zreszta jak rozmawialam ze znajoma polozna i mowilam ze zrobilam sobie grupe niepelnosprawnosci na kregoslup bo ledzwiowy mam zryty na maksa z przepuklinami przy kazdym kregu to od razu powiedziala ze bedzie cesarka

reklama
Ale mi styd przepraszam:) alw gosia pusala o tym bladtku twoim i wywnioskowalam ze to wlasnie z niego sie udalo:) sorki, nie czytalam calej histori postow. Tak czy siak miejmy nadzieje ze wykrakalam ta ciąze:)
Jagoda nie masz za co przepraszac. Oby te twoje krakanie sie spelnilo. Napisze ci tak w skrocie 6 dnia moj profesorek zadzwonil i powiedzial ze zaden zarodek nie rozwinol sie do blastki i ze to koniec a 7 dnia zadzwonil i powiwdzial ze zostawil jednego jeszcze na noc i wyszla blastka i jest teraz sniezynka i czekam na criotransfer. Po punkcji mialam transfer odroczony z powodu wysokiego E2

Do góry