reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Kto po in vitro?

U mnie sa restrykcje wiekowe :)
Ja i tak chcem cesarke. A zreszta jak rozmawialam ze znajoma polozna i mowilam ze zrobilam sobie grupe niepelnosprawnosci na kregoslup bo ledzwiowy mam zryty na maksa z przepuklinami przy kazdym kregu to od razu powiedziala ze bedzie cesarka
Ja tez mam problemy z ledzwiowym, tylko lżejsze niż Ty. Ale chyba obie będziemy miały jazdy z ciąży :(
Dlatego póki mogę ćwiczę, bo mi ortopeda powiedział, że tylko to mi pomoże.

Napisane na SM-G900F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Nie pamietam dokladnie wynikiw a zostawione sa w ale robione byly 3 miesiace temu i lekarka powiedziala ze wszystko ok...
A powied mi jesCze przed transferem robia jeszcze jakies badania?

Jagoda nie masz za co przepraszac. Oby te twoje krakanie sie spelnilo. Napisze ci tak w skrocie 6 dnia moj profesorek zadzwonil i powiedzial ze zaden zarodek nie rozwinol sie do blastki i ze to koniec a 7 dnia zadzwonil i powiwdzial ze zostawil jednego jeszcze na noc i wyszla blastka i jest teraz sniezynka i czekam na criotransfer. Po punkcji mialam transfer odroczony z powodu wysokiego E2
..jestem pozytywnie zszokowana:) juz widze twoja radosc tego 7 dnia

Ja tez mam problemy z ledzwiowym, tylko lżejsze niż Ty. Ale chyba obie będziemy miały jazdy z ciąży :(
Dlatego póki mogę ćwiczę, bo mi ortopeda powiedział, że tylko to mi pomoże.

U mnie tez fizycznie nie jest najgorzej zdarzaja sie dni ze nie moge wstac z lozka ale jakos funkcjonuje prowadze zajecia z aquafitnesu i tam szlifuje poprawe w kregoslupie. A robilas rezonans tam dopiero wychodzi cala prawda co sie dzieje
Trudno trzeba bedzie to bede lezec w ciazy

U mnie tez fizycznie nie jest najgorzej zdarzaja sie dni ze nie moge wstac z lozka ale jakos funkcjonuje prowadze zajecia z aquafitnesu i tam szlifuje poprawe w kregoslupie. A robilas rezonans tam dopiero wychodzi cala prawda co sie dzieje
Trudno trzeba bedzie to bede lezec w ciazy
Nie miałam rezonansu,bo powiedział ze z tego co wyszło na przeswietlaniu wynika tylko osuniecie kręgu w odcinku ledzwiowym i ucisk jakiegoś nerwu. Jak ćwiczę jest ok. Nie daj Boże jak będę siedzieć w domu lub przytyje :(
Dlatego do ciąży musze jak najwięcej schudnąć :(

Wszystkie piszecie ze chcecie blizniaki ale ja chyba tez bym chciala ale boje sie. Tesciowa mi zyczy bluzniakow
Przy pierwszej ciąży to większość by się bała :)
Jeśli chcesz to tego Ci życzę :)
Myślę, że musimy myśleć ze damy rade i po tych trudach i kopach w d...,które tyle razy dostalysmy to będziemy przechodzić super nasze ciążę :)

reklama
Do góry