Przepraszam ale ja nic nie widzę tam. Myślę że najlepiej iść na krew...jeden test ci pokaże inny nie. I cLowiekowi głowa szaleje... Wiem jak to u mnie wygladało kilka lat temu.Po czasie jest podobnie jak wczoraj, może ciut mniej
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Przepraszam ale ja nic nie widzę tam. Myślę że najlepiej iść na krew...jeden test ci pokaże inny nie. I cLowiekowi głowa szaleje... Wiem jak to u mnie wygladało kilka lat temu.Po czasie jest podobnie jak wczoraj, może ciut mniej
aawqqRobiliśmy, chyba pisałam Ci o nich ostatnio ciut, że raz allo 31 raz 0 pp infekcjach.
Ja nie wiem czy miałabym siły i czas i checi jeszcze na szczepienia itp....![]()
No w końcuDziewczyny a ja w końcu mam 1dc!!! Bo od cze plamienia i w końcu w nocy się zaczelo. Jutro zaczynam stymulację. Mój okres postanowił mocno przetrenowac moja cierpliwość.
O dobrze że mówisz bo bym sie pewnie zastanawiała co się dzieje. A ty jak się czujesz ?No w końcuDawaj znać jak się będziesz czuła
I nie zdziw się jak w 3 dniu Ci się okres wyciszy przez zastrzyki.
Dziękuje, że pytaszO dobrze że mówisz bo bym sie pewnie zastanawiała co się dzieje. A ty jak się czujesz ?
Ja w dniu transferu miałam 12 i wszędzie (prócz lekarza) słyszałam, że to za nisko. No cóż, transfer się udał.A jaki macie/miałyście progesteron w dniu transferu i pare dni po?
17 to nie za wysoko..
I jaką obstawę progesteronową dostałaś? Urósł Tobie parę dni po transferze? Albo przy pierwszej becie?Ja w dniu transferu miałam 12 i wszędzie (prócz lekarza) słyszałam, że to za nisko. No cóż, transfer się udał.
Twój progesteron nie był za wysoki. Już w samym dniu transferu to chyba teoretycznie im wyżej tym lepiej.
Ja miałam małą obstawę mimo cyklu sztucznego. Z tego co pamiętam to miałam 2x1 Duphaston i 3x1 utrogestan tylko. W dniu pozytywnej bety progesteron miałam 22, potem już nie badałam.I jaką obstawę progesteronową dostałaś? Urósł Tobie parę dni po transferze? Albo przy pierwszej becie?
Ja byłam na naturalnym cyklu, w dniu transferu 15, dziś 17, a biorę duphaston x3, utrogestran x3, a od transferu dostałam na moją prośbę 3x 100mg besins.