JestemMama!
Fanka BB :)
ja mialam 44A jaki macie/miałyście progesteron w dniu transferu i pare dni po?
17 to nie za wysoko..
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ja mialam 44A jaki macie/miałyście progesteron w dniu transferu i pare dni po?
17 to nie za wysoko..
Cześć, ja tutaj tak z doskoku ;-)Cześć,
dawno mnie tu nie było, nie wiem czy ktokolwiek jeszcze mnie pamiętanie chcę wchodzić na ten moment w szczegóły co u mnie. Mam tylko jedno pytanie, zwłaszcza do starych wyjadaczek (jeżeli jeszcze śledzą wątek) - czy natknęłyście się na jakieś opinie, że transfer na naturalnym cyklu jest mniej lub bardziej skuteczny niż na sztucznym?
Bardzo chciałam urodzić przed 40 ;-), miałam nawet termin po pierwszym transferze dokładnie w dniu swoich 40 urodzin... ale wtedy się nie udało.Dziewczyny, jeśli chcecie się pochwalić, ile będziecie miały lat jeśli wam się uda najbliższy/pierwszy transfer?
Ja sobie zdałam sprawę że będę niewiele przed 40...i pomyślałam że to jakieś szaleństwonie to żebym uważała że to nie jest wiek na rodzenie tylko te 15 lat temu nie myślałam w ogole że w tym wieku jeszcze będę o pieluchach myśleć.
![]()
Miałam wyciszenie przed transferem siostrzaną substancją w postaci implantu (Zoladex) o takim samym działaniu.Dziewczyny, czy któraś z Was miała wyciszenie Diphereline?
Lacze sie w bolu, moje dziecko przezywalo wczorajszy dzien i chyba z 10 razy sie w nocy budziło z płaczem....Ale dzisiaj słabo spałam, nie mogłam się ułożyć, jajniki mocno pracują, nie wiem czy nie skończy się L4 pod koniec tygodnia![]()
Sprawdzasz wcześniej betę dla siebie? Jak się czujesz?Lacze sie w bolu, moje dziecko przezywalo wczorajszy dzien i chyba z 10 razy sie w nocy budziło z płaczem....
W srode ide rano przed praca jak zdążę a jak nie to dopiero po pracy. Wcześniej zadnego testu ani nic nie robię.Sprawdzasz wcześniej betę dla siebie? Jak się czujesz?