• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

In vitro 2024 - refundacja

Dziewczyny, jeśli chcecie się pochwalić, ile będziecie miały lat jeśli wam się uda najbliższy/pierwszy transfer?
Ja sobie zdałam sprawę że będę niewiele przed 40...i pomyślałam że to jakieś szaleństwo 🫣😄 nie to żebym uważała że to nie jest wiek na rodzenie tylko te 15 lat temu nie myślałam w ogole że w tym wieku jeszcze będę o pieluchach myśleć. 🙃

reklama
Dziewczyny, jeśli chcecie się pochwalić, ile będziecie miały lat jeśli wam się uda najbliższy/pierwszy transfer?
Ja sobie zdałam sprawę że będę niewiele przed 40...i pomyślałam że to jakieś szaleństwo 🫣😄 nie to żebym uważała że to nie jest wiek na rodzenie tylko te 15 lat temu nie myślałam w ogole że w tym wieku jeszcze będę o pieluchach myśleć. 🙃
Moj nick zdradza że będę mieć 39 w tym roku. I tak czasem mam takie myśli że 40lat na poród co mi przyszło do głowy 😉🙃

syna urodziłam zaraz po 35 urodzinach, teraz jeśli by się udało to jeszcze rocznikowo 38 lat będę mieć.

Moj nick zdradza że będę mieć 39 w tym roku. I tak czasem mam takie myśli że 40lat na poród co mi przyszło do głowy 😉🙃
tak samo myślałam jak starałam się o synka, wszyscy moi znajomi mają już odchowane dzieci a ja dopiero w ciaze zaszlam, teraz też się zastanawiałam czy dobrze robię. Dopiero wyszłam z pieluch i znowu się w nie pchać 🫣 tak to najlepsza decyzja jaka mogę podjąć. Bo wiek to tylko liczby. co z tego że w tym roku skończę 38 lat, jak się nie czuje na nie. Moja siostra miała tyle samo jak urodziła ostatnie dziecko. Przeraża mnie tylko to że będę już stara gdy moje dziecko będzie wchodzić w dorosłość. ale młoda duchem 🫣🤣 i to najważniejsze ❤️❤️

Ja kończę w tym roku 32. Jeśli uda nam się transfer w tym roku, to rodząc będę miała rocznikowo 33 :)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry