• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Jeśli będziesz badać zarodki to na pewno nie będzie świeży, w Polsce mało klinik (o ile jakakolwiek) bada zarodki u siebie. Raczej wysyłają i całość zajmuje 3 tyg a więc do badania zarodki są mrożone. Taki ja mam stan wiedzy ale mogę się mylić :)
Aha, no to przynajmniej wiem że kwiecień już na spokojnie teraz :D czyli pewnie jakoś w czerwcu/lipcu transfer. :)

reklama
Dziewczyny,

niech te Święta Wielkanocne przyniosą Wam trochę oddechu, spokoju i takiej cichej, dobrej nadziei, która zostaje w sercu na dłużej. Niech będzie w nich trochę magii – tej w wiosennym słońcu, zapachu świeżego powietrza i w małych momentach, które dają siłę i wiarę, że wszystko zmierza w dobrym kierunku.

Życzę Wam, żebyście czuły się zaopiekowane, wspierane i żebyście nigdy nie traciły nadziei – nawet jeśli droga bywa trudna.

Mocno wierzę, że kolejne Święta Wielkanocne każda z nas spędzi już w powiększonym gronie, tuląc swoje wyczekane maleństwo 💛

Wesołych, pełnych nadziei Świąt Wielkanocnych ❤️❤️❤️

Mam wyniki wymazu 🥳 Prawidłowy.
Jedynie kwestia wątpliwa to cytologia, jeżeli prowadząca uzna prawidłowy wynik z czerwca 2025 to będę mogła zacząć stymulację już od 13 kwietnia. Jeżeli nie, to nie wiem czy wynik nowej cytologii przyjdzie na czas 🥺 Na diagnostyce przy zleceniu piszą że wynik jest w 11-15 dni roboczych, a w dniu prawdopodobnej miesiączki będzie mijał 7 dzień roboczy...

Ja również życzę wszystkiego najlepszego na te święta. Dla wierzących- aby łaska Pana Jezusa wypelniła Wasze serca a Jego Zmartwychwstanie dało nadzieję na nowy początek, na który tak czekacie.
Dla niewierzących- niech święta mina Wam w rodzinnej, ciepłej i dającej poczucie nadziei atmosferze.

Wesołych świąt/szczęśliwego Alleluja!

Jedynie kwestia wątpliwa to cytologia, jeżeli prowadząca uzna prawidłowy wynik z czerwca 2025 to będę mogła zacząć stymulację już od 13 kwietnia. Jeżeli nie, to nie wiem czy wynik nowej cytologii przyjdzie na czas 🥺 Na diagnostyce przy zleceniu piszą że wynik jest w 11-15 dni roboczych, a w dniu prawdopodobnej miesiączki będzie mijał 7 dzień roboczy...
Mysle, że uzna i niedługo już zaczniesz wszystko! :)

reklama
W mojej klinice jest ważny wymaz pół roku, ale jest ogromna szansa że w będzie szybciej. bardzo w to wierzę 🤞🤞🤞 Ogólnie z diagnostyka ja osobiście nigdy nie miałam problemu, zawsze wyniki były szybciej więc trzymam mocno kciuki aby tak było i u Ciebie 🤞🤞🤞 ❤️

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry