• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Oooo to rozmawialiście z synem że się staracie o rodzeństwo?
Myśle, że się uda no bo czemu miałby się nie udać? :) przy synu stosowała jakieś specjalne rzeczy, miałaś jakieś zalecenia od lekarza że planujesz teraz też tak samo działac?
nie rozmawialiśmy, on jeszcze nie czai tak bazy... ma 2,5 roku... zaraz by wypalał wszystkim. Pytałam go czy chcial by siostrzyczkę czy braciszka i tak jakoś zeszlo ze codziennie sie pyta czy będzie mial rodzenstwo. kiedyś szliśmy do lekrza i szla para z wózkiem to mnie zapytal czy my też będziemy mieli dzidzie... do żłobka co jakiś czas przychodzi taki maluszek, i codziennie mi mowi ze chciał by takiego małego miec w domu. wcześniej był za bliźniakami, brat i siostra, teraz chce siostrę, chodź pewnie nadejdzie czas ze będzie chciał brata 🫣🤣

nie rozmawialiśmy, on jeszcze nie czai tak bazy... ma 2,5 roku... zaraz by wypalał wszystkim. Pytałam go czy chcial by siostrzyczkę czy braciszka i tak jakoś zeszlo ze codziennie sie pyta czy będzie mial rodzenstwo. kiedyś szliśmy do lekrza i szla para z wózkiem to mnie zapytal czy my też będziemy mieli dzidzie... do żłobka co jakiś czas przychodzi taki maluszek, i codziennie mi mowi ze chciał by takiego małego miec w domu. wcześniej był za bliźniakami, brat i siostra, teraz chce siostrę, chodź pewnie nadejdzie czas ze będzie chciał brata 🫣🤣
Rozumiem, taka faza :D może na ten najbliższy czas lalka bobas go zadowoli zanim urodzisz :D

🌸🌸🌸Dzień dobry wojowniczki🌸🌸🌸❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉
Życzymy duzooo cierpliwość 😍😍😍❤️

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

03.04 - Badania @mariposa_ - powodzenia na Badaniach dzis 🤞🤞Niech wszystkie wyjdą dobrze, i żebyś szybko wszystko zaczela 🤞 Aby wyniki przyszły szybko i dobre 🤞❤️

07.04 - Wizyta w klinice @laura_palmer
08.04 - Transfer @JestemMama!
08.04 - Punkcja @PgP
09.04 - Wizyta kwalifikacyjna @mariposa
09.04 - Monitoring @Fok123
04.05 - wizyta w klinice @fckathy

wychodzimy z za krzaków, razem zawsze razniej ❤️❤️

Hejka. Ja byłam na badaniach w środę, krew, mocz, wymaz i cytologia, bo położnej już od wczoraj nie było w klinice. Mam kody do Diagnostyki, wczoraj wpadły wyniki wirusologii, brakuje dwóch. Dzisiaj partner jedzie do kliniki zrobić swoje badania i zamrozić nasienie, właśnie się szykuje. Wizytę mamy w następnym czwartek 😊
Rozumiem, że wszystkie wyniki ok? :)
Widzę że kolejny tydzień bogaty w wizyty :D

Ja już jestem trochę zmęczona tymi zastrzykami. Znaczy myślę że to kwestia hormonów głównie ale już bardziej je odczuwam po brzuchu, teraz biorę dwa na raz jeden z jednej strony drugi z drugiej i myślę że ta skóra już też jest bardziej wrażliwa. Ale aby do celu.
Czy między punkcja a transferem braliście jakieś leki? W jakiej formie?

Rozumiem, że wszystkie wyniki ok? :)
Widzę że kolejny tydzień bogaty w wizyty :D

Ja już jestem trochę zmęczona tymi zastrzykami. Znaczy myślę że to kwestia hormonów głównie ale już bardziej je odczuwam po brzuchu, teraz biorę dwa na raz jeden z jednej strony drugi z drugiej i myślę że ta skóra już też jest bardziej wrażliwa. Ale aby do celu.
Czy między punkcja a transferem braliście jakieś leki? W jakiej formie?
Jeszcze nie mam wyników cytologii i wymazu, na to dłużej się czeka 🙁

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry