• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

Hi dziewczyny. Pytanie dot. suplementów.
Kończę właśnie drugie opakowanie TEN Fertil. Co polecacie ze swojego doświadczenia? Coś o podobnym składzie, przy niskiej hemoglobinie, może z żelazem? 🤔
Biorę wszystko osobno, jeżeli chodzi o żelazo to polecam Olimp Chela Ferr Med. Bez żadnych dodatków, więc można kupić inny kompleks witamin, a to brać osobno 🙂

reklama
Dzięki dziewczyny! Liczę na to bo 8 kwietnia to dla mnie bardzo szczęśliwy dzień więc mam nadzieję, że i teraz przyniesie mi szczęście. Muszę tylko rozpisać sobie te leki jeszcze na spokojnie bo mam wrażenie że już nie pamiętam co lekarz mówił o lekka panika że zrobię coś nie tak.

🌸🌸🌸Dzień dobry wojowniczki🌸🌸🌸❤️❤️

Trzymamy kciuki za wgryzanie się Kropków w nowe 9 miesięczne domki Mamuś🎉🎉
Życzymy duzooo cierpliwość 😍😍😍❤️

wszystkim oczekujących na wyniki i wizyty.💋

Ruszamy do boju po nasze szczęścia.

Czekamy na pozostałe dziewczyny i spełnienie największego marzenia każdej z nas bycia mamą. Trzymamy kciuki za same dobre wiadomości ✊✊✊

Shake it up baby, twist and shout 🎉

Będzie sie działo!🎉🎉😍

1.04 - monitoring @PgP Za jajeczka, niech będzie ich duzo i będą piekne 😍😍❤️🙏🙏🙏🙏 🤞🤞🤞🤞
1.04 - Wizyta przed transferem @JestemMama! A ja właśnie szykuje sie na wizytę, niech moc będzie zemną 🫣🤣🙏🤞🤞🤞

03.04 - Badania @mariposa_
07 04 - Transfer @JestemMama!
07.04 - Wizyta w klinice @laura_palmer
09.04 - Wizyta kwalifikacyjna @mariposa
04.05 - wizyta w klinice @fckathy

wychodzimy z za krzaków, razem zawsze razniej ❤️❤️

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry