Olka1987
Fanka BB :)
Super, że się dzieje!Wymaz szyjki macicy, czystość pochwy i badania krwi (w kierunku wirusów i zapewne grupy krwi)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Super, że się dzieje!Wymaz szyjki macicy, czystość pochwy i badania krwi (w kierunku wirusów i zapewne grupy krwi)
Za chwilę się nie obejrzę, a będę "wysiadywać" jajka
Trzymam kciukiJa czekam w klinice, zobaczymy czy będzie kwalifikacja i jaki plan. Ale u mojego lekarza standardowo minimum 40min opóźnienia..
Daj znać po!Ja czekam w klinice, zobaczymy czy będzie kwalifikacja i jaki plan. Ale u mojego lekarza standardowo minimum 40min opóźnienia..
czekamy na InfoJa czekam w klinice, zobaczymy czy będzie kwalifikacja i jaki plan. Ale u mojego lekarza standardowo minimum 40min opóźnienia..
A kiedy masz mieć miesiączkę?Jestem po, kwalifikacja jest, dzisiaj już pobrali próbki na wszystkie badania. Mam rozpisane leki (już nawet byłam w aptece..600zl zostawiłam) i mam zacząć stymulację od 2dc. Że względu na wysokie amh na razie mówił że taka średnia dawka. Po świętach będę się starała umówić spotkanie z genetykiem jak już będą wyniki kariotypow żeby decydować czy badamy zarodki. I wogole czekamy ile ich będzie. Także dzisiaj ruszyło mocno.. czuje jakby to nagle kilka wizyt w jednej się odbyło. Nawet już za dzisiejsza wizytę nie płaciliśmy bo to już tak refundowana.
Zakładam że koło 7-8 kwietniaA kiedy masz mieć miesiączkę?
To będziemy razem się stymulować, chociaż Ty trochę szybciejZakładam że koło 7-8 kwietnia