Olka1987
Fanka BB :)
O zawsze raźniejTo będziemy razem się stymulować, chociaż Ty trochę szybciej![]()
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
O zawsze raźniejTo będziemy razem się stymulować, chociaż Ty trochę szybciej![]()
Woooow! Supermam wynikiIdealne. Z niecierpliwością oczekuje jutrzejszej wizyty
progesteron 0.20, estriadol 166
Świetne wiadomości, ruszasz z kopytka!Jestem po, kwalifikacja jest, dzisiaj już pobrali próbki na wszystkie badania. Mam rozpisane leki (już nawet byłam w aptece..600zl zostawiłam) i mam zacząć stymulację od 2dc. Że względu na wysokie amh na razie mówił że taka średnia dawka. Po świętach będę się starała umówić spotkanie z genetykiem jak już będą wyniki kariotypow żeby decydować czy badamy zarodki. I wogole czekamy ile ich będzie. Także dzisiaj ruszyło mocno.. czuje jakby to nagle kilka wizyt w jednej się odbyło. Nawet już za dzisiejsza wizytę nie płaciliśmy bo to już tak refundowana.
Ja miałam podobne odczucia… wszystko mega szybko, bez zbędnych dyskusji. Miałam wrażenie, że lekarz zadecydował za nas i poszło. Po wizycie miałam nawet rozkminy, że tak wszystko szybko, bez jakichś badań, etc. Ale nie ma na co czekać.Jestem po, kwalifikacja jest, dzisiaj już pobrali próbki na wszystkie badania. Mam rozpisane leki (już nawet byłam w aptece..600zl zostawiłam) i mam zacząć stymulację od 2dc. Że względu na wysokie amh na razie mówił że taka średnia dawka. Po świętach będę się starała umówić spotkanie z genetykiem jak już będą wyniki kariotypow żeby decydować czy badamy zarodki. I wogole czekamy ile ich będzie. Także dzisiaj ruszyło mocno.. czuje jakby to nagle kilka wizyt w jednej się odbyło. Nawet już za dzisiejsza wizytę nie płaciliśmy bo to już tak refundowana.
Dobrze to na mnie zadziałało wczoraj, bo dzień przed mialam takie rozmyślania czy to nie za dużo jak dla mnie. A teraz znowu jestem w trybie zadaniowym.Ja miałam podobne odczucia… wszystko mega szybko, bez zbędnych dyskusji. Miałam wrażenie, że lekarz zadecydował za nas i poszło. Po wizycie miałam nawet rozkminy, że tak wszystko szybko, bez jakichś badań, etc. Ale nie ma na co czekać.
Powodzenia ze syumulacją!![]()
Dzieje się! Trzymam kciuki żeby ładnie rosły!Jestem po lekarzu. Mam 9 pęcherzyków...lekarz powiedział że jakieś komórki na pewno urosną. Za tydzień punkcja.![]()
To oby jak najwięcej bylo dojrzałychJestem po lekarzu. Mam 9 pęcherzyków...lekarz powiedział że jakieś komórki na pewno urosną. Za tydzień punkcja.![]()