Jestem przed transferem.Jestes przed punkcja? To na pewno ubichinol , i L arginina.
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Jestem przed transferem.Jestes przed punkcja? To na pewno ubichinol , i L arginina.
To oby to były te szczęśliwe zarodkiNam nie udało się z moimi komórkami i obecnie jesteśmy w trakcie procedury z adopcją komórki. Mamy dwa zarodki i czekamy na transfer.
Aaa ok, to kwas foliowy, kwasy omega, wit d. L arginina na przepływ krwi tez dobraJestem przed transferem.
Pewnie że tak. Trzymam kciukasy żeby było wszystko okJa zdecydowałam, ze jednak zacznę brać te leki i w tym cyklu podejdę do transferu. 9 kwietnia ide na monitoring
w środę za tydzień transfer, endo na dzien dzisiejszy 9mm.@JestemMama! Jak po wizycie?
Świetne wieściw środę za tydzień transfer, endo na dzien dzisiejszy 9mm.
obyŚwietne wieścina pewno będzie z tego piękny dzidziuś.
Oooo to rozmawialiście z synem że się staracie o rodzeństwo?obyMoj maly codziennie pyta kiedy będziemy miec dzidziusia
i twoerdzi ze bedzie sie z nim bawil w chowanego
Tak bardzo bym chciała żeby ten transfer sie udal, bede robić wszystko to samo co przy synku. Oby i teraz ten czas byl laskawy dla nas... wiem jaka to trudna i ciężka droga... droga do sukcesu... jestem nastawiona na to... powiedzmyBo wiem ze gdyby znów transfer sie nie udał, moje serce znowu pęknie mi na milion kawałków...
Moja córka to samoobyMoj maly codziennie pyta kiedy będziemy miec dzidziusia
i twoerdzi ze bedzie sie z nim bawil w chowanego
Tak bardzo bym chciała żeby ten transfer sie udal, bede robić wszystko to samo co przy synku. Oby i teraz ten czas byl laskawy dla nas... wiem jaka to trudna i ciężka droga... droga do sukcesu... jestem nastawiona na to... powiedzmyBo wiem ze gdyby znów transfer sie nie udał, moje serce znowu pęknie mi na milion kawałków...