• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Świetne wieści :) na pewno będzie z tego piękny dzidziuś.
oby 🙏🙏🙏 Moj maly codziennie pyta kiedy będziemy miec dzidziusia 🫣🫣 i twoerdzi ze bedzie sie z nim bawil w chowanego 🫣🤣🤣
Tak bardzo bym chciała żeby ten transfer sie udal, bede robić wszystko to samo co przy synku. Oby i teraz ten czas byl laskawy dla nas... wiem jaka to trudna i ciężka droga... droga do sukcesu... jestem nastawiona na to... powiedzmy 🫣🫣 Bo wiem ze gdyby znów transfer sie nie udał, moje serce znowu pęknie mi na milion kawałków...

oby 🙏🙏🙏 Moj maly codziennie pyta kiedy będziemy miec dzidziusia 🫣🫣 i twoerdzi ze bedzie sie z nim bawil w chowanego 🫣🤣🤣
Tak bardzo bym chciała żeby ten transfer sie udal, bede robić wszystko to samo co przy synku. Oby i teraz ten czas byl laskawy dla nas... wiem jaka to trudna i ciężka droga... droga do sukcesu... jestem nastawiona na to... powiedzmy 🫣🫣 Bo wiem ze gdyby znów transfer sie nie udał, moje serce znowu pęknie mi na milion kawałków...
Oooo to rozmawialiście z synem że się staracie o rodzeństwo?
Myśle, że się uda no bo czemu miałby się nie udać? :) przy synu stosowała jakieś specjalne rzeczy, miałaś jakieś zalecenia od lekarza że planujesz teraz też tak samo działac?

reklama
Moja córka to samo😂🤣 dzisiaj akurat jej najlepszej koleżance urodzil sie brat wiec od jakiegos czasu tylko pyta czy mam w brzuchu dzidziusia tak jak ciocia , albo ze chce dzidziusia lub kiedy bedzie dzidzius

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry