reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
Hejka. Ja byłam na badaniach w środę, krew, mocz, wymaz i cytologia, bo położnej już od wczoraj nie było w klinice. Mam kody do Diagnostyki, wczoraj wpadły wyniki wirusologii, brakuje dwóch. Dzisiaj partner jedzie do kliniki zrobić swoje badania i zamrozić nasienie, właśnie się szykuje. Wizytę mamy w następnym czwartek 😊
O to tak jak ja w czwartek:) duzo sie dzieje w kolejnym tygodniu

Hejka. Ja byłam na badaniach w środę, krew, mocz, wymaz i cytologia, bo położnej już od wczoraj nie było w klinice. Mam kody do Diagnostyki, wczoraj wpadły wyniki wirusologii, brakuje dwóch. Dzisiaj partner jedzie do kliniki zrobić swoje badania i zamrozić nasienie, właśnie się szykuje. Wizytę mamy w następnym czwartek 😊
O to tak jak ja w czwartek:) duzo sie dzieje w kolejnym tygodniu

Rozumiem, że wszystkie wyniki ok? :)
Widzę że kolejny tydzień bogaty w wizyty :D

Ja już jestem trochę zmęczona tymi zastrzykami. Znaczy myślę że to kwestia hormonów głównie ale już bardziej je odczuwam po brzuchu, teraz biorę dwa na raz jeden z jednej strony drugi z drugiej i myślę że ta skóra już też jest bardziej wrażliwa. Ale aby do celu.
Czy między punkcja a transferem braliście jakieś leki? W jakiej formie?
A transfer będziesz miała swiezy? Na świeżym z tego co pamietam chyba tylko progesteron jakis dopochwowo.
Na sztucznym ja teraz mnóstwo leków biore: estrofem, potem encorton, duphaston i acard i cyclogest

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry