• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

In vitro 2024 - refundacja

W mojej klinice jest ważny wymaz pół roku, ale jest ogromna szansa że w będzie szybciej. bardzo w to wierzę 🤞🤞🤞 Ogólnie z diagnostyka ja osobiście nigdy nie miałam problemu, zawsze wyniki były szybciej więc trzymam mocno kciuki aby tak było i u Ciebie 🤞🤞🤞 ❤️
Mi kiedyś pani powiedziała że niektóre wyniki są dużo szybciej jeśli widać że wszystko jest ok a jeśli coś jest niejednoznaczne to wtedy czeka się duzo dłużej, do maksymalnego czasu wyników.

reklama
Mi jak na złość jak się czeka na okres żeby zacząć stymulację i niby 7 kwietnia powinno się zacząć to zupełnie nie wygląda jakby się miał pojawić. Normalnie kilka dni przed mam plamienia a teraz cisza zupełna..

Mi jak na złość jak się czeka na okres żeby zacząć stymulację i niby 7 kwietnia powinno się zacząć to zupełnie nie wygląda jakby się miał pojawić. Normalnie kilka dni przed mam plamienia a teraz cisza zupełna..
Każdy cykl jest inny to moze akurat sie przesunie kilka dni albo w tym plamienia nie bedzie, pewnie w normalnym miesiącu byś nie zwróciła nawet uwagi na to a przy staraniach to obserwujemy wszelkie objawy ze szczególną starannoscia:)

Każdy cykl jest inny to moze akurat sie przesunie kilka dni albo w tym plamienia nie bedzie, pewnie w normalnym miesiącu byś nie zwróciła nawet uwagi na to a przy staraniach to obserwujemy wszelkie objawy ze szczególną starannoscia:)
Oj to prawda. Człowiek bardziej wyczulony na wszystko. Tak jak w szukaniu objawów ciąży i to jak najwcześniej bo już by się chciało wiedzieć.

Zdecydowanie :) liczę na to ze po prostu mnie nagle zaskoczy w najbliższych dniach i nie będzie wątpliwości W do 1dc. Czekam niecierpliwie ;)

oj znam to doskonałe 🫣 Ja mialam. być już po transferze ale jak na złość mi się spóźnił i odbędzie się on po świętach. A czekałam na niego jak na na zbawienie... 🫣

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry