JestemMama!
Fanka BB :)
ja niestety nie pomogę, za każdym razem miałam Ovitrelle, ale z tego co wiem ma takie same działanie, tylko ty masz proszek i musisz sama sobie zrobić mieszankęCzy któraś z Was stosowała zivafert na pęknięcie pęcherzyków?
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
ja niestety nie pomogę, za każdym razem miałam Ovitrelle, ale z tego co wiem ma takie same działanie, tylko ty masz proszek i musisz sama sobie zrobić mieszankęCzy któraś z Was stosowała zivafert na pęknięcie pęcherzyków?
Super, uwielbiam morze. Byliśmy ton temu zima na spontanie, bajecznie było. Daleko macie nad morze?U nas święta na spokojnie, w pierwszy dzień świąt byliśmy na śniadaniu u teściów, a popołudniu na chrzcie córeczki kuzynki. Wczoraj pojechaliśmy do moich dziadków.
Miałam wypisany urlop na dzisiaj, bo tydzień temu była dobra prognoza i planowaliśmy z moim K jechać nad morze na cały dzień, ale się pogoda totalnie popsuła, więc jest jak jest.
Godzinka drogi, więc często jeździmySuper, uwielbiam morze. Byliśmy ton temu zima na spontanie, bajecznie było. Daleko macie nad morze?