• 🌿 Kochane/i życzymy Wam spokojnych, dobrych Świąt Wielkanocnych. Takich bez presji, bez „muszę”, bez porównywania się. Niech to będzie czas choć odrobiny odpoczynku. Życzymy Wam ciepła, bliskości i takich małych momentów, w których można na chwilę odetchnąć i pomyśleć: „jest okej”. I trochę więcej łagodności dla siebie, bo naprawdę robicie bardzo dużo ❤️ 🐣 Ściskamy Was świątecznie zespół babyboom.pl
reklama

In vitro 2024 - refundacja

reklama
U mnie święta na luzie, w niedzielę mieliśmy gości więc dom pełen natomiast wczoraj już sami. Ja prawie cały dzień przeleżałam bo kiepsko się czułam.

U nas święta na spokojnie, w pierwszy dzień świąt byliśmy na śniadaniu u teściów, a popołudniu na chrzcie córeczki kuzynki. Wczoraj pojechaliśmy do moich dziadków.
Miałam wypisany urlop na dzisiaj, bo tydzień temu była dobra prognoza i planowaliśmy z moim K jechać nad morze na cały dzień, ale się pogoda totalnie popsuła, więc jest jak jest.

U nas święta na spokojnie, w pierwszy dzień świąt byliśmy na śniadaniu u teściów, a popołudniu na chrzcie córeczki kuzynki. Wczoraj pojechaliśmy do moich dziadków.
Miałam wypisany urlop na dzisiaj, bo tydzień temu była dobra prognoza i planowaliśmy z moim K jechać nad morze na cały dzień, ale się pogoda totalnie popsuła, więc jest jak jest.
Super, uwielbiam morze. Byliśmy ton temu zima na spontanie, bajecznie było. Daleko macie nad morze?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry